Cum a câștigat un tânăr 16.000 de dolari în timp ce dormea. "E o nebunie"

16-02-2021 17:02


Asian Andy

Un vlogger de 26 de ani a câștigat nu mai puțin de 16.000 de dolari într-o singură noapte, în timp ce... încerca să doarmă.

Tânărul cunoscut în mediul online sub pseudonimul Asian Andy a reușit să strângă banii cu ajutorul platformei Twitch - un serviciu de streaming dedicat gamerilor. Mai exact, acesta se filmează în timp ce dorme, iar utilizatorii plătesc ca să îl trezească prin intermediul unor sunete puternice, potrivit UNILAD.

În numai șapte ore, vloggerul a strâns suma de 16.000 de dolari. El le-a arătat cum a reușit celor 1 milion de abonați la canalul său de Youtube.

În clipul postat arată cum a fost trezit de mai multe ori în timpul nopții de diverse sunete - de la câini care lătrau, la muzică sau texte recitate - alese de utilizatorii care au plătit ca să îl trezească din somn.

La finalul înregistrării, tânărul a fost șocat când a văzut suma adunată în timpul nopții.

„Dumnezeule, vâ mulțumesc foarte mult. Ultimul record a fost de 6.000 de dolari. Voi...16.000? Obișnuiam să fiu șofer pe Uber pentru 16 dolari pe oră. Doar asta făceam și mergeam la școală. Voi mi-ați schimbat viața, seros. E o nebunie”, a spus Andy.

În urmă cu un an, tânărul a reușit să câștige - folosind aceeași metodă - suma de 6.000 de dolari în doar cinci ore.

 

Sursa: Unilad

Tags: vlogger, bani,


VIDEO PROTVPLUS.RO