Crimă, în noaptea de marți spre miercuri, în judeţul Argeş. Un bărbat de 47 de ani și-a ucis soția, pentru că femeia ar fi refuzat să-i dea bani de bătură.

O vecină a alertat autorităţile după ce individul a mers să-i spună ce grozăvie a făcut. Suspectul a fost reținut.

Scena sangeroasă a avut loc în comuna Căldăraru. Bărbatul ar fi mers beat acasă și i-ar fi cerut bani soției. Când femeia i-ar fi spus că nu mai are până la pensia următoare, a ucis-o.

După ce a comis crima individul a mers să povestească unei vecine ce a facut.

Vecin:A venit și a anunțat-o pe ea să sune soră-mea la salvare, că nu avea telefon, că a tăiat-o pe Iulia, pe față. Avea pe mâini, ce am înțeles de la soră-mea, numai sânge.

Vecină:Îi curgea sângele de pe mână, lui.

Cunoscuţii povestesc că suspectul este violent şi că are probleme cu alcoolul. Își chinuia mereu soţia și îi lua toți banii din pensia de boală, singurii care le asigurau traiul.

Vecin: A venit și a zis am băgat cuțitul în Iulia, cheamă salvarea! Și a zis Geta: „E moartă, ce i-ai făcut?” Cred că nu e, nu știu.” Era mort de beat! Acum a plecat de cârciumă, eram în spatele lui, a căzut pe drum. Se certau, ei sunt demult împreună, de vreo 18 ani. Dă-mi să fumez, să beau. De unde bani? Avea, săraca, vreo 20 și ceva de milioane pensie. Și el mânca toți banii. Dă-mi de țigări, dă-mi de țuică.

Victima avea 52 de ani şi era o femeie bună și harnică, spun sătenii.

Vecină: Nu apuca, săraca, să pună mâna pe pensie, că i-o mânca. Era un om violent, înjura, făcea... Nu mă gândeam la chestia asta. Păcat de ea, păcat de tinerețea ei.

Bărbatul a fost ridicat de polițiști, dar era prea amețit de aburii alcoolului ca să poată fi audiat. A fost dus în arest și miercuri va fi prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.