Constanţa: Fetiţa de 6 ani, căutată toată noaptea de poliţişti, a fost găsită


Ultimul update: Miercuri 27 Noiembrie 2019 14:02
Data publicarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019 08:14
Categorie: Stiri actuale

Deznodământ fericit în cazul unei fetiţe de 6 ani, care a dispărut marți seară din localitatea Ovidiu, judeţul Constanța.

Căutată de jandarmi şi poliţişti ore bune, copila a fost găsită miercuri dimineaţă teafără şi spune că a dormit pe câmp.

A îndurat însă un frig zdravăn, căci marți seară, temperatura a coborât până la - 2 grade. Anchetatorii continuă investigaţiile, iar la audieri va participa şi un psiholog care să înlesnească dialogul cu fetiţa.

Denisa a fost găsită marți dimineaţă chiar de bunica ei.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt: "Minora în vârstă de 6 ani a fost găsită astăzi, în jurul orei 10.00. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni. Se află într-o stare surprinzător de bună, dat fiind faptul că, potrivit primelor informații, și-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp".

Fetița a fost căutată toată noaptea

 

Marți noapte, toată comunitatea din oraşul Ovidiu, zeci de poliţişti, jandarmi şi agenţi locali au început să o caute pe copilă.

Alerta a fost dată puţin după lăsarea întunericului când mama a văzut că fetiţa ei nu mai era în curte. Mai multe echipaje de poliţie au împânzit cartierul unde copila a fost văzută ultima dată şi au luat la verificat fiecare gospodărie.

Cei mai mulţi dintre localnici nu o cunosc pe fetiţă pentru că aceasta s-a mutat de curând în oraş împreună cu mama sa.

Reporter: „O ştiţi, doamnă?"
Femeie: "Da, cum să nu, dacă este aceea care a venit cu mama de la Medgidia."
Reporter: "A mai plecat de acasă?"
Femeie: "Nu, nu am mai auzit până acum. Toată ziua era pe aici, o trimiteau din cartier după pâine după .. de ăia ştiu de ea."

Căutările minorei au fost extinse şi în localitatiile vecine.

VIDEO PROTVPLUS.RO