Conducerea FC Rapid a solicitat insolventa clubului la Tribunalul Bucuresti

03-12-2012 22:31


Rapid

Tribunalul Bucuresti a inregistrat, luni, dosarul privind procedura de insolventa a SC Fotbal Club Rapid SA, instanta stabilind ca prim termen de judecata data de 7 decembrie.

Afla mai multe despre acest subiect pe www.sport.ro

Niciun oficial al clubului Rapid nu a putut fi contactat pana la ora transmiterii acestei stiri, pentru a comenta situatia.

Actionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, declara, la 7 noiembrie, ca nu intentioneaza sa demareze procedurile pentru intrarea in insolventa si nici sa falimenteze clubul, precizand ca solutia este cedarea gruparii giulestene unei alte persoane, informeaza Mediafax.

Rapid se confrunta cu mari probleme financiare, jucatorii si angajatii clubului fiind neplatiti de mai multe luni. De asemenea, FC Rapid are datorii si fata de alte societati.

Vineri, UEFA a anuntat ca situatia echipei Rapid si a altor grupari europene va fi analizata de a doua camera a Instantei de Control Financiar, din cauza datoriilor acumulate.

Tot din acest motiv, forul european a blocat premiile pe care trebuie sa le acorde clubului din Soseaua cel Mare, in urma participarii in Liga Europa.

Sursa: Mediafax

Tags: rapid, uefa,

VIDEO PROTVPLUS.RO