Cod galben de vreme severă. Care sunt județele afectate


Ultimul update: Luni 18 Februarie 2019 13:34
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019 12:36
Categorie: Stiri actuale
Vreme rea, polei

Judeţele din centrul ţării sunt sub cod galben de vreme severă cu polei, ceață densă şi vizibilitate extrem de redusă pe şosele. Zeci de şoferi din judeţul Braşov au fost implicaţi în accidente, soldate cu pagube mari.

Cel puţin doi oameni au fost răniţi.

Drumul dintre Braşov şi Tărlungeni arăta în zorii zilei ca un patinoar, şi din cauza ceţii, vizibilitatea scăzuse sub 50 de metri. Chiar şi cei mai prudenţi şoferi au avut de suferit.

Sidonia Kerestely: Eram în coloana de maşini, am oprit şi cel din sparte nu a mai putut să oprească şi m-a tamponat. Cealaltă maşină, ca să ne evite pe noi, a ieşit în decor, s-a răsturnat.
Reporter: Cum era sosesaua?
Şofer: Alunecă, alunecă... acum au dat cu nisip, după ce s-a întâmplat!

Pe o distanţă de numai un kilometru s-au petrecut trei accidente în care au fost implicate șapte maşini. Şoferii spun ca administratorii drumurilor nu au împrăştiat la timp material antiderapant, deşi meteorologii au emis dis de dimineaţă un avertisment cod galben de vreme severă.

Reporter: Au fost mai multe maşini tamponate?
Vasile Bălăceanu: În spatele nostru a mai făcut cineva, în faţă au mai fost alţii. După ce am făcut accident au venit şi au dat un pic de pământ pe aici pe jos, ca asta nu se poate numi antiderapant.
Reporter: Şi cum era şoseaua?
Şofer: Foarte alunecoasă, polei, foarte alunecoasă.

Unul dintre accidente s-a soldat cu doi răniţi. Se aflau într-o maşină al cărui şofer, prudent, a tras pe dreapta. Din păcate, o maşină venită din spate, nu l-a observat la timp şi l-a izbit violent. Răniţii au fost duşi la spital, pentru îngrijiri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO