Cine sunt de fapt fetele care s-au batut pe o rochie de mireasa la Palatul Parlamentului. Una dintre ele ar fi actrita. VIDEO


Ultimul update: Luni 26 Ianuarie 2015 07:02
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015 14:32
Categorie: Stiri actuale

Circ de zile mari la Mariage Fest unde doua fete au oferit un spectacol tragi-comic in ziua de Black Friday la rochii de mireasa.

UPDATE: Mai multi utilizatori ne-au atras atentia la comentarii ca una dintre fete este actrita si studenta la UNATC: Iulia Poptean. Nu spunem ca actritele nu s-ar putea bate pe o rochie de mireasa, dar scenariul unei scheme de marketing pare tot mai plauzibil.

"Eu am vazut-o prima, am luat-o prima de-acolo.

Am fost aici inaintea ta, chemati paza. Te rog frumos, inceteaza.

Mi-a luat rochia din brate, asta s-a intamplat."

Asta si-au strigat cele doua fete care s-au batut pentru o rochie in fata camerelor de filmat. Cele doua au fost escortate de paza pana intr-o camera de unde povestea lor a ramas fara de sfarsit.

Nu putini au fost cei care au vazut bataia si intregul circ drept o schema de marketing pentru a atrage mai multe persoane la targ. Daca pe fete le-au lasat cu adevarat nervii intr-o zi in care rochiile au coborat de la 3000 de lei pana la 600 in unele cazuri sau daca totul a fost doar o strategie, nu vom afla probabil niciodata. Dar imaginea lor ne aduce aminte de scene pe care le-am mai vazut doar in serialele de la americani.

Tags: bataie, mirese, targ,

Cum arata de fapt rochiile de mireasa comandate pe internet. Metoda prin care zeci de site-uri isi pacalesc clientele
Mirese in bocanci. 18 cupluri de indragostiti s-au casatorit de Revelion la Poarta Sarutului de la Targu Jiu
VIDEO PROTVPLUS.RO