Cazul crimei din autogara Brasov: unul dintre suspecti a recunoscut fapta abominabila

13-08-2011 12:47


Unul dintre cei patru barbati deveniti suspecti in cazul crimei din autogara Brasov si-a recunoscut fapta si a fost arestat pentru 29 de zile. Ceilalti trei sunt cercetati in stare de libertate, insa procurorii au cerut rapid recurs.

Vorbim despre 3 frati si tatal lor, care din spusele anchetatorilor, au actionat impreuna. Camerele de supraveghere i-au surprins in acele momente. 

Practic, unul dintre cei 3 frati si-a asumat vina si a spus ca a facut totul de unul singur. Numai ca procurorii sunt de alta parere: Au actionat toti 4, l-au batut, doar unul si-a recunoscut fapta, spune Cerasela Ungureanu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov.

Cel care isi asuma crima este singurul dintre cei patru care nu are antecedente penale. Fratii si tatal lui au mai fost cercetati pentru violente si talharii.

Procurorii spun ca tot conflictul nu are legatura cu banii, si nici nu a pornit de la o prima si ultima cearta. Cele doua gasti se cunosteau de mult. De 8 ani se razboiesc, de cand unul dintre agresori traieste in concubinaj cu o matusa de-a victimei.

Joi, victima si cel care a recunoscut ca l-a ucis veneau din Italia. In autocar au pornit un scandal, iar cel din urma si-a chemat ajutoare. De altfel, pe imaginile camerelor de supraveghere din autogara se vede clar cum sase persoane asteapta in jur de doua ore in sala de asteptare. Cand autocarul de Italia ajunge, atacatorii merg catre el.

Din pacate, nu se observa cand victima coboara si da sa intre intr-un magazin. Peroanele autogarii sunt in schimb intzesate de lume. Oamenii intorc capul, semn ca in acel moment are loc atacul.

Ca la un spectacol se uita si un agent de paza. Scena dureaza mai bine de un minut, dupa care agresorii fug fara ca cineva sa-i urmareasca. Daca vor fi gasiti vinovati, cei patru risca intre 15 si 25 de ani de inchisoare pentru omor.

VIDEO PROTVPLUS.RO