Caz tulburător în Dolj. Femeia găsită arsă de vie era bănuită că ar fi vrăjitoare

Ultima actualizare: 07-12-2019 19:47

Episod tulburător în judeţul Dolj. Un bărbat de 43 de ani şi-ar fi incendiat o vecină octogenară, pe motiv că ar fi vrăjitoare.

Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic. Acesta a văzut trupul parţial carbonizat, în curtea suspectului principal şi a anunţat autorităţile.

Când au ajuns la adresă, poliţiştii au găsit în casă un al doilea cadavru, al mamei presupusului asasin. Respectivul a fost încătuşat.

„Echipa operativă din cadrul secţiei care s-a deplasat la faţa locului a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că în locuinţa bărbatului a fost găsită decedată mama acestuia, de 65 de ani, urmând ca în urma efectuării necropsiei să fie stabilită cauza decesului”, a anunțat, sâmbătă, IPJ Dolj.

Cercetările au fost preluate o echipă complexă coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO