Casiera din Galați care a vândut 3 bilete cu marele câștig la Loto. Luni s-a făcut coadă

13-05-2019 12:25

Un norocos din Galaţi a câştigat marele premiu la extragerea LOTO 6 din 49, în valoare de nu mai puţin de 4,7 milioane de euro.

Biletul care a transformat, peste noapte, un jucător la loterie într-un om bogat a fost înregistrat la o agenţie care ar putea să primească, fără urmă de îndoială, renumele de "agenţia marilor norocoşi". Cel puţin alte trei premii mari din ultimii 20 de ani au fost câştigate cu bilete vândute la acelaşi ghişeu, de aceeaşi casieră.

27, 6, 11, 44, 42, 24 - acestea sunt numerele care vor schimba, cel mai probabil, destinul unei persoane extrem de norocoase. Marele câştigător a completat la Loto 6/49 3 combinaţii complete de numere şi 3 variante la Noroc. Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului a obţinut şi 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 de categoría a III-a şi 20 de categoría a IV-a, valoarea totală a premiului fiind de 22,4 milioane de lei.

Interesant este ca noul milionar a jucat la aceeaşi agenţie din Galaţi unde s-au mai câştigat premii impresionante în ultimii ani. Şi de fiecare dată biletele au fost vândute de doamna Veta, care lucrează de 37 de ani la loterie.

Veta Radu, casiera agenţie loto: "E de ajuns să joci o variantă simplă de 6 numere ca să câştigi. Eu nu ţin cont la fiecare câştig. Or mai fi fost, dar eu nu îi ţin minte pe toţi."

Jucătorii împătimiţi au venit luni, de dimineaţă, la agenţia de cartier din Galaţi, să afle dacă îl pot cunoaşte personal pe marele câştigător.

"S-a mai câştigat de mai multe ori aici premiul întâi. Trebuie să fie cineva din zonă. De trei ori s-a câştigat premiu mare aici", spune un jucător.

Acesta este primul câștig de categoria I obținut în acest an, la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria întâi a fost câştigat pe 2 decembrie 2018 şi a fost în valoare de 17.347.829,07 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea jocurilor loto, câștigătorul are la dispoziție 90 de zile, începând cu data tragerii, pentru a-și revendica premiul. Un pompier din Galaţi a jucat, în 2009, la aceeaşi agenţie şi a câştigat 11 milioane de euro.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO