"Satana face spume, s-a curatat un suflet". Spovedania publica a lui Becali

×
Codul embed a fost copiat

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a organizat, luni, o conferinta de presa, pe care a numit-o "spovedanie publica" si in care le-a cerut iertare tuturor celor pe care i-a jignit din lumea politica si din lumea fotbalului.

Gigi Becali, izvor nesecat de perle. Top “becalisme”

Becali: PNG nu se va alia cu USL pentru ca la stanga este diavolul

Scandal in PE cu Becali in rolul principal. Cum i-a socat pe colegii sai

Cu icoane mari in fundal, omul de afaceri si-a inceput "spovedania publica" prin a mentiona ca urmeaza exemplul Regelui David. "Doamne ajuta, ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem aici si am mai apucat un Paste. Cu ocazia asta, eu care mai inaintez in varsta cu un an am spus ca trebuie sa fiu din ce in ce mai curat, mai bun si mai intelept. Si atunci, am venit sa fac cum a facut Regele David, o spovedanie publica."

Citește și
gigi becali
GLUMA ANULUI! Cum a ajuns Gigi Becali in dictionarul Google
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Becali le-a cerut iertare politicienilor, primul pe lista fiind presedintele Traian Basescu: "Am sa incep prima data cu capul tarii, care este presedintele Traian Basescu. Lui am sa-i cer iertare pentru tot ce am gresit in campania electorala, pentru ca in campanie se fac cele mai multe greseli in politica. Cel mai mult am gresit fata de presedinte. Dupa aceea, imi cer iertare si fata de domnul Tariceanu, pe care l-am mai jignit. Ii cer iertare si lui Sorin Oprescu si le cer iertare tuturor oamenilor din politica pe care i-am jignit. Ii cer iertare si domnului Vadim, dar m-a iertat oricum, i-am cerut iertare in fata. Fata de premierul Boc, am facut mici glume, nu prea l-am jignit", a spus Becali.

Au urmat oamenii din fotbal: "Cel mai mult pe care l-am jignit din fotbal, si care nu a spus niciodata nimic, este Copos. Un om caruia ii cer iertare acum, pentru ca nu-l judec eu, fiecare face ce vrea cu banii lui, unul e mai mana larga, altul e mai zgarcit, dar il judeca Dumnezeu, nu trebuie sa-l judec eu. Ca om mi-a dovedit ca e mai bun decat mine, pentru ca eu l-am jignit in repetate randuri si el niciodata nu mi-a raspuns", a explicat Becali.

"Cer iertare si minoritatilor sexuale. E problema lor, boala lor, handicapul lor. Dar asta nu inseamna ca nu-mi voi spune opinia daca e pacat sau nu. Daca ma intrebi acum, imediat, imi spun parerea, e pacat. Cer iertare si anumitor culte, dar as vrea ca poporul meu, neamul meu, sa nu o ia pe un drum gresit, spre pierzanie. Daca o sa-mi spun parerea despre Martorii lui Iehova, pocaitii, ii jignesc. E o parere a mea, ca sa inteleaga ortodocsii mei", i-a asigurat Becali pe crestinii ortodocsi. Suporterii stelisti au primit din partea lui scuze, dar si avertismentul ca va lupta in continuare cu ei.

"Cer iertare si suporterilor stelisti", a anuntat Becali. El a tinut insa sa-i avertizeze pe cei care il contesta ca sunt posedati de diavol. "Eu le urez sa fie ei sanatosi si sa scuipe. Pentru ca ei sunt si putin posedati daca de Florii au facut ce au facut sau sa ceara sa mor eu. Numai diavolul cere asa ceva. Ii iert pentru ce au facut numai ca le spun un lucru, si lor si parintilor lor, sa-i tina acasa ca eu niciodata nu renunt. Eu am cerut iertare, dar sunt razboinic mai puternic acum. M-am lepadat de diavol si sunt mai puternic. Nu voi lasa niciodata proprietatea, Dumnezeu iti cere asta. Eu ma bat cu viata pentru proprietate".

Dupa spovedanie, Becali s-a simtit eliberat si crede ca exemplul sau va fi urmat si de altii. "Acum sunt usurat. Esti ca un nou-nascut. Numai ca satana acum e innebunit, disperat, cand stie ca un suflet se curata. El in perioada asta e disperat, face spume, clabuci, si incearca sa-ti scoata in cale tot felul de ispite, ba sa te injure unul, ba sa-ti scoata o femeie frumoasa in cale. Dar acum sunt prea puternic. Eu am facut-o pentru sufletul meu si pentru altii. Am considerat eu ca poate din milioanele sau sutele de mii care ma iubesc, o sa ia exemplul meu. Se vor duce la preot la spovedanie si impartasanie", a concluzionat proaspatul spovedit public.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Suporterii catre Becali:
Suporterii catre Becali:"Ciobane, pleaca". "Sunt satanici", spune Gigi

"Gigi, pleaca!". Acesta este mesajul pe care suporterii l-au transmis finantatorului echipei Steaua. Aproximativ 500 de fani s-au adunat in fata Palatului lui Gigi Becali din Bucuresti pentru a-si striga nemultumirile.

GLUMA ANULUI! Cum a ajuns Gigi Becali in dictionarul Google
GLUMA ANULUI! Cum a ajuns Gigi Becali in dictionarul Google

Notorietatea lui Gigi Becali a depasit demult granitele Romaniei. Intamplarile cu el au ajuns in presa din Anglia, Spania sau Italia. Nici chiar Becali nu a crezut insa ca va ajunge in dictionar.

Gigi Becali amenintat de Victor Piturca:
Gigi Becali amenintat de Victor Piturca: "Praf te fac, zdrente te fac!"

Atacat de Mihai Stoica in cadrul unei conferinte de presa, Victor Piturca nu a ramas dator si l-a amenintat in termeni duri si pe managerul din Ghencea. Fostul selectioner l-a sunat pe Gigi Becali pentru a-l convinge ca MM trebuie concediat.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.