Gigi Becali asteapta un miracol, luni, 9 decembrie. "Sper ca va fi in libertate de Sarbatori"

Ultima actualizare: 08-12-2013 06:54

Rasturnare de situatie azi dimineata la Tribunalul Bucuresti acolo unde s-a judecat contestatia depusa de George Becali la executarea pedepsei din dosarul schimburilor de teren cu MAPN.

Aceeasi contestatie fusese deja solutionata de Tribunalul Ilfov si nu mai putea fi judecata din nou. Becali a crezut insa ca mai are o sansa si aici si nu a dorit sa renunte la demers cand a fost intrebat de judecatoare.

Gigi Becali a fost adus de la Penitenciarul Jilava, acolo unde s-a hotarat ca el sa ramana pana la solutionarea tuturor cauzelor aflate la instantele Bucurestene.

A intrat in sala de judecata cu zambetul pe buze, a rostit in fata judecatoarei si cateva citate biblice in stilul caracteristic insa a avut o mica discutie in contradictoriu cu avocatul sau care incerca sa-i spuna ca nu e in interesul lui sa isi mentina contestatia.

I-a mai cerut presedintei daca poate sa ii incheie chinurile transportului intre cele doua penitenciare, Poarta Alba si jilava si sa ia o hotarare cat mai rapida, fara alt termen.

Sentinta a ramas in pronuntare, el a fost dus inapoi la penitenciar iar avocatul sau a anuntat o surpriza.

"Exista o lege din 2002 ca doar anumiti avocati pot solutiona dosare in care sunt informatii secretizate. Judecatorii care l-au condamnat pe Becali nu aveau certificate sa faca asta si deciziile lor sunt nule. Sper ca isi va petrece sarbatorile in libertate", a spus Catalin Dancu.

Asadar luni 9 decembrie ar putea fi foarte o zi importanta pentru Gigi Becali si familia lui. Strategia prezentata de avocat mai devreme va fi folosita la Curtea de Apel, cea care judeca recursul la contestarea pedepsei de 3 ani si 6 luni primita pentru dosarul Valiza si schimbului de teren cu MAPN.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv la inchisoare in 20 mai fiind incarcerat mai intai la Penitenciarul Jilava, de unde a cerut sa fie transferat la Poarta Alba.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO