Bebeluș din Argeș mort pentru că mama nu a avut telefon să sune la 112


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: ziarulargesenilor.ro
Data publicarii: Sambata 31 Martie 2018 12:44
Categorie: Stiri Socante
ambulanta

Un bebeluș de 3 luni, din Argeș, a murit sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.00, după ce i s-a făcut rău. Din nefericire, medicii au fost anunțați cu întârziere despre starea copilului și nu au mai putut să-l salveze.

Se pare că Ambulanța a sosit prea târziu pentru că mama bebelușului de 3 lui nu a avut telefon să sune la 112, relatează ziarulargesenilor.ro.

Bebelușul, un băiețel care locuia într-un adăpost de o cameră, la Titesti, zona Valea Manastirii, cu mama lui în vârstă de 16 ani și sora acesteia de 14 ani, tatăl fiind plecat la muncă în străinătate.

Mama băiețelului de 3 luni, o adolescentă de 16 ani, din Valea Mănăstirii, a observat la 5 dimineața că fiul ei nu mai respiră. Pentru că nu avea telefon, ea s-a dus la un vecin și a sunat la 112.

Vecinul la care a apelat a urcat pe un deal pentru a suna autoritățile, pentru că acasă nu are semnat de telefonie mobilă.

Din primele informații, bebelușul s-a înecat când a regurgitat, însă ce s-a întâmplat cu certitudine se va stabili în urma autopsiei.

Sursa: ziarulargesenilor.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO