Bautura i-a luat mintile. Si-a injunghiat baiatul de 14 ani de mai multe ori

Ultima actualizare: 06-07-2012 00:05

Uitand ca sta in fata propriului sau copil, un barbat din
judetul Prahova a scos cutitul la el si l-a injunghiat. N-a lovit doar o data, dar copilul de 14 ani a avut totusi noroc sa scape cu viata.

In timp ce medicii il operau, tatal lui nega cu vehementa totul in fata politistilor. Din cei sase copii ai familiei, doar baiatul de 14 ani era acasa aseara cu tatal sau. Noroc ca bautura i-a ingreunat putin miscarile barbatului de 56 de ani si nu a apucat sa-l loveasca pe baiat decat in picior. Copilul a fugit plin de sange pe ulita si a cerut ajutorul vecinilor.

Barbatul insa pare ca nu-si aminteste nimic. Chiar daca barbatul nega toata povestea, politistii care au ajuns imediat in casa lui au observat ca avea inca mainile stropite cu sange.

Din primele cercetari s-a stabilit ca barbatul i-a aplicat fiului mai multe lovituri de cutit in zona piciorului. Ancheta continua pentru a se stabili cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile. Baiatul este internat acum la Spitalul de Pediatrie din Ploiesti si medicii au reusit sa-l stabilizeze, desi pierduse mult sange.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO