Bătaie între două clanuri de romi din Arad. Conflictul a pornit după ce doi tineri s-au sărutat


Ultimul update: Duminica 03 Martie 2019 09:59
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 15:36
Categorie: Stiri actuale
bataie romi

Două clanuri de romi s-au luat la bătaie în Arad, vineri, seara, iar un polițist care intervenit în conflict a fost rănit.

Totul ar fi pornit, conform specialarad.ro, după ce o fată de 12 ani din clanul Covaci s-a sărutat cu un băiat de aproximativ 20 de ani din clanul Sau. Acesta a fost bătut de familia fetei după ce au fost surprinși în ipostaze tandre pe stradă, relatează presa locală. De asemenea, rudele fetei au mers acasă la familia băiatului pentru a cere socoteală, iar spiritele s-au încins. 

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit pentru a calma spiritele, dar nu a reușit, fiind chiar rănit după ce a fost lovit cu pumnii și picioarele. Conform presei locale, cei implicați erau înarmați cu bâte și săbii.

În cele din urmă, conflictul s-a stins odată cu ajungerea la fața locului a unor echipaje de poliție.

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, fiind aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/91, de asemenea fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor izbucnirii conflictului și pentru luarea tuturor măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO