Momentul în care zeci de nuntași au sărit la bătaie din cauza muzicii. Reacția mirilor


Ultimul update: Joi 28 Februarie 2019 12:01
Data publicarii: Joi 28 Februarie 2019 11:58
Categorie: Stiri Diverse
nunta, anaf

O nuntă a devenit scena unui câmp de luptă din cauza alegerii playlistului.

 

Oaspeții au început să se ia la bătaie și să arunce cu scaune de plastic, iar imaginile au fost surprinde un martor la incident. Bătaia a avut loc în cadrul unei ceremonii în Adana, Turcia. 

Poliția s-a grăbit la locul incidentului pentru a opri violențele izbucnite, însă s-a descoperit că incidentul a fost pornit chiar de familiile mirilor. Ginerele și mireasa au fost evacuați din mijlocul bătăilor, însă haosula continuat.

Cei doi tineri proveneau din regiuni diferite din Turcia și amândoi și-au dorit muzică tradițională specifică comunității lor, însă decizia a provocat un adevărat „război”. Mulți oaspeți au fost acuzați că dansau doar pe muica din regiunea lor, fapt ce i-a enervat pe ceilalți.

Nuntașii și-au cărat pumni și picioare, au început să arunce cu scaune în aer și să se amenințe. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, iar poliția nu a făcut nicio arestare. Au existat doar câteva persoane care au suferit răni superficiale.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Mirror

VIDEO PROTVPLUS.RO