Doi şoferi s-au bătut în trafic până s-au umplut de sânge. Ce a aflat apoi poliţia despre ei

Ultima actualizare: 22-10-2019 17:30

Scene violente s-au petrecut marți în faţa Spitalului Judeţean din Focşani.

Doi bărbaţi s-au răfuit în mijlocul străzii sub privirile a zeci de martori şocaţi de scena violentă. Unul dintre privitori a reuşit să filmeze o parte din bătaie şi a alertat poliţia. 

Scenele s-au petrecut în jurul orei 10.00, când unul dintre bărbaţi a oprit maşina în mijlocul şoselei apoi a început să-l lovească pe celălalt. Plin de sânge, şoferul a plecat de-acolo, în timp ce victima s-a târât cu greu spre trotuar.

Martorii au solicitat sprijinul poliţiştilor şi al medicilor de la ambulanţă, mai ales că ambii combatanţi erau răniţi.

Alina Cosma, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Focşani: "În urma conflictului care a avut loc în parcul vis-a-vis de spitalul Focşani la UPU au ajuns doi bărbaţi. Unu dintre acesatia a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral acut deschis, iar cel de-al doilea este diagnosticat cu traumatism craniocerebral cu plaga contuză parietală stânga."

Cei doi au primit îngrijiri la neurochirurgie.

Cătălina Murariu, purtător de cuvânt IPJ Vrancea: "La faţa locului au intervenit şi jandarmi din cadrul inspectoralului de jandarmi vrancea în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate în cauză."

Potrivit medicilor, doar unul dintre participanţii la scandal a rămas internat în spital.

Potrivit anchetatorilor, un echipaj de poliţie ajuns la faţa locului a plecat în urmărirea maşinii în care se afla unul dintre cei doi participanţi la scandal.

Bărbatul se află deja la ieşirea din oraşul Focşani.

După ce a fost dus la spital pentru investigaţii medicale şi a refuzat internarea, şoferul de 32 de ani a fost dus la audieri unde se afla şi la această oră.

Bărbatul lăsat plin de sânge pe asfalt are 31 de ani şi a fost la rândul lui audiat de anchetatori.

Poliţiştii nu au dezvăluit până la această oră motivul scandalului dintre cei doi, care se cunosc de mai multă vreme.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO