Barbatul suspectat ca a violat, ucis si transat o femeie, adus la Topoloveni pentru perchezitii

criminal arges

Barbatul care a recunoscut ca a violat, ucis si transat-o pe femeia al carei cadavru a fost gasit, fara cap si membre, in raul Arges, a fost adus, vineri, sub escorta, la Topoloveni, pentru perchezitii la apartamentul sau.

Potrivit anchetatorilor, dupa ce si-a recunoscut fapta, Florin Manzararu, arestat preventiv pentru 29 de zile, a precizat ca a intretinut relatii sexuale cu victima, care ar fi fost acceptate de catre aceasta, dupa care a ucis-o, transand cadavrul in cada apartamentului sau din orasul argesean Topoloveni.

Joi, dupa perchezitile la casa parinteasca a suspectului din comuna argeseana Leordeni, acesta a fost condus ulterior pentru audieri la sediul Polittei orasului Topoloveni.

Apartamentul lui Florin Manzararu din Topoloveni a fost sigilat de catre anchetatatori pana vineri, cand au inceput perchezitiile, procurorul de caz urmand sa dispuna si momentul in care va fi facuta reconsituirea faptei.

La ora transmiterii acestei stiri, perchezitiile la apartamentul din Topoloveni al suspectului continua sub coordonarea procurorului de caz, din locuinta fiind ridicate ma multe probe.

Citește și
criminal arges
Suspectul de crima din Arges, arestat. Florin Minzararu a spus cum a ucis-o pe femeia gasita in rau
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Barbatul care a recunoscut ca a violat, ucis si transat-o pe femeia al carei cadavru a fost gasit, fara cap si membre, in raul Arges, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, joi seara, printr-o decizie luata de Tribunalul Bucuresti, la propunerea procurorilor.

Florin Minzararu, barbatul suspectat ca, in noaptea de 24 spre 25 mai, a violat, ucis si transat o femeie pe care a luat-o cu masina, "la ocazie", si-a recunoscut faptele, joi, el mentionand ca mobilul omorului a fost reprezentat de jaf si viol, dupa cum banuiau anchetatorii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Politie.

Barbatul, in varsta de 37 de ani, a plans in fata politistilor si procurorilor, carora le-a spus ca regreta ce a facut, au mai spus sursele citate.

Potrivit unor surse judiciare, Minzararu a descris imprejurarile in care a comis crima. El a precizat ca a transat cadavrul in cada apartamentului sau din orasul argesean Topoloveni.

Initial, Minzararu a refuzat sa-si recunoasca fapta, insa acesta a cedat in timp ce, de fata cu el, anchetatorii ii perchezitionau locuinta din localitatea argeseana Leordeni. La poarta locuintei se adunasera, in timpul perchezitiei, o multime de sateni, care il huiduiau pe Minzararu si cereau, in cazul sau, pedeapsa cu moartea.

Dupa audieri, Florin Minzararu a fost adus la Bucuresti, unde a fost prezentat instantei Tribunalului Capitalei, cu propunere de arestare preventiva, instanta admitand propunerea.

Cadavrul victimei, fara cap, maini si picioare, a fost gasit de un cioban, sambata, in raul Arges, in localitatea damboviteana Petresti, satul Ionesti.

Rudele unei femei de 36 de ani din localitatea damboviteana Valea Mare au alertat Politia, sambata seara, despre disparitia acesteia, dupa ce a fost data publicitatii informatia privind cadavrul gasit in raul Arges.

Femeia, Iuliana Neblea, in varsta de 36 de ani, era divortata, lucra la o fabrica de paine din Topoloveni si facea zilnic naveta din localitatea Valea Mare din Dambovita, unde locuia impreuna cu concubinul ei. Sora femeii disparute a sustinut ca barbatul cu care aceasta traia in concubinaj ar fi recunoscut-o la morga, dupa semnele particulare.

Seful Serviciului de Medicina Legala (SML) Arges, Dan Manu, a declarat, joi, ca femeia al carei cadavru a fost gasit in raul Arges s-a luptat cu barbatul care a ucis-o, ranindu-l cu unghiile, acesta avand mai multe leziuni traumatice pe corp.

Minzararu a fost retinut pentru 24 de ore, sub acuzatiile de omor deosebit de grav, talharie si profanare de morminte, anchetatorii spunand ca acesta a luat-o cu masina pe femeie, apoi a dus-o acasa, a ucis-o si i-a sectionat cadavrul, aruncandu-l in raul Arges de pe podul Cateasca.

Conform anchetatorilor, exista imagini de pe o camera de supraveghere in care se poate vedea cum barbatul ia la ocazie o tanara si pleaca spre judetul Dambovita. In autoturism, anchetatorii au gasit urme de sange, acesta fiind cel mai solid indiciu ca el ar fi ucis-o pe femeie.

Florin Minzararu a fost condamnat in 2008 la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o femeie, pedeapsa din care a executat cinci ani si trei luni, fiind eliberat conditionat in luna aprilie.

Minzararu a fost trimis in judecata in 10 martie 2008 pentru viol. Acesta fusese arestat preventiv in februarie 2008, fiind acuzat ca a violat o tanara, pe care a si ranit-o cu un cutter.

Judecatoria Topoloveni l-a condamnat pe Minzararu, in 15 iulie 2008, la opt ani de inchisoare cu executare. Instanta l-a obligat sa ii plateasca femeii daune morale de 105.000 de lei.

Decizia a fost contestata de Florin Minzararu la Tribunalul Arges, care in 3 noiembrie 2008 i-a respins recursul si a mentinut condamnarea dispusa de Judecatoria Topoloveni, decizia fiind definitiva. Dupa ce a fost condamnat, Minzararu a fost incarcerat in Penitenciarul Colibasi.

In ianuarie 2013, Florin Minzararu a cerut Judecatoriei Pitesti sa fie eliberat conditionat, dupa executarea a doua treimi din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita pentru viol.

Instanta Judecatoriei Pitesti a dispus, in 22 ianuarie 2013, declinarea competentei de solutionare a cererii formulate de Minzararu la Judecatoria Targu-Jiu, in conditiile in care acesta fusese transferat in Penitenciarul Targu-Jiu

In 26 februarie, Judecatoria Targu-Jiu i-a respins cererea de liberare conditionata.

El mai formulase o cerere de eliberare conditionata si in 12 februarie 2013, si aceasta fiind respinsa, in 5 martie, de Judecatoria Targu-Jiu.

In 27 martie, Florin Minzararu a solicitat din nou sa fie eliberat, iar o zi mai tarziu, Judecatoria Targu Jiu a admis propunerea formulata de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Targu-Jiu.

Dupa ce instanta a dispus definitiv eliberarea conditionata a lui Minzararu, acesta a fost pus in libertate, in luna aprilie.

Potrivit unor surse din Politie, barbatul lua cu masina femei care faceau autostopul, dupa care le viola, fiind suspectat de mai multe fapte de acest gen.

Sursele citate au precizat ca acesta folosea un autoturism Hyundai model vechi, in care isi atragea victimele.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Portretul lui Florin Minzararu, criminalul din Arges eliberat din inchisoare pentru buna purtare
Portretul lui Florin Minzararu, criminalul din Arges eliberat din inchisoare pentru buna purtare

Florin Minzararu a fost condamnat la 8 ani pentru viol. A abuzat sexual o fata pe care apoi a taiat-o cu un cutter. Victima, marcata pe viata, a parasit tara de frica lui, chiar daca agresorul a fost inchis.

Suspectul de crima din Arges, arestat. Florin Minzararu a spus cum a ucis-o pe femeia gasita in rau
Suspectul de crima din Arges, arestat. Florin Minzararu a spus cum a ucis-o pe femeia gasita in rau

Suspectul de crima de la Topoloveni a fost arestat joi noapte pentru omor deosebit de grav . Barbatul de 37 de ani a fost audiat toata dupa-amiaza de joi in sectia de politie pentru declaratii complete.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.