Marinarul care s-a împuşcat în tâmplă într-un poligon a murit la spital. Lăsase un bilet de adio

Ultima actualizare: 14-12-2019 11:32
barbat care scoate pistolul
iStock

Bărbatul de 41 de ani care s-a împuşcat în tâmplă într-un poligon privat de tragere din municipiul Constanţa a murit sâmbătă dimineaţă la spital, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Conform IPJ Constanţa, cercetările în acest caz sunt efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Bărbatul, marinar de profesie, era un vechi client al firmei de pază şi protecţie Zip Escort. Pistolul folosit pentru trageri, marca CZ, calibru - 9 milimetri, era al respectivei societăţi, iar în momentul producerii presupusei sinucideri în poligon era şi un instructor.

Autorităţile au fost alertate vineri prin 112 de o rudă a bărbatului, căreia acesta i-ar fi spus, la telefon, că intenţionează să îşi pună capăt zilelor. De asemenea, acesta a scris și un bilet de adio. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, echipajul medical deplasat la faţa locului a găsit victima în stare de comă, fiind intubată şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că bărbatul s-ar fi împuşcat în tâmplă cu un pistol.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO