Barbat din Iasi acuzat şi-a ucis partenera, apoi a incendiat locuinţa ca să ascundă crima


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 19 Februarie 2018 16:31
Categorie: Stiri actuale

Crimă oribilă în Iaşi. Un bărbat este acuzat că şi-a ucis partenera, apoi a incendiat locuinţa ca să ascundă orice urmă. Femeia, mama a doi copii, se întorsese recent din Italia.

Suspectul de omor a încercat apoi să se sinucidă, însă a fost oprit şi dus după gratii.

Vecinii alertaţi de flăcările care cuprinseseră locuinţa au sărit să stingă incendiul şi l-au descoperit pe individ, când încerca să-şi ia viaţa. 

Au chemat ambulanţa, fără să ştie nimic de crimă săvârşită. Medicii i-au tratat rănile bărbatului şi acesta a cerut apoi să se intoarca acasă. Între timp însă, vecinii au descoperit trupul femeii şi au anunţat poliţia. Suspectul a fost arestat şi la audieri a recunoscut crimă.

Vecinii celor doi spun că se certau frecvent, mai ales că amândoi obişnuiau să bea. Femeia de 51 de ani, divortata de primul soţ, avea o relaţie tumultuoasă cu noul iubit.

Acesta îi reproşa de multe ori că ar avea ochi şi pentru alţi bărbaţi şi aşa izbucneau des scandaluri. La cea din urmă ceartă, omul , susţin procurorii, şi-a ucis partenera, apoi a încercat să ascundă crimă prin incendiere.

Cei doi copii ai femeii şi primul ei soţ sunt la muncă în Italia şi trebuie să se întoarcă acum în ţară pentru inmormnatare. Între timp, suspectul de omor a fost arestat preventiv.

Fată ucisă în stradă de tatăl ei vitreg, după ce l-a acuzat că a violat-o
A mers la spital cu arsuri şi a spus că iubita a aruncat după el cu televizorul. Care era adevărul
VIDEO PROTVPLUS.RO