Bărbat din Botoșani, arestat după ce a vrut să își lovească soția și i-a amenințat pe polițiști cu o cazma

Ultima actualizare: 20-08-2020 17:21

Un tânăr de 34 de ani din judeţul Botoşani a ajuns în arestul poliţiei după ce a provocat un scandal şi a vrut să îşi lovească soţia, iar mai apoi le-a adresat injurii oamenilor legii chemaţi la fața locului pentru a-l potili.

Incidentul a avut loc aseară în localitatea Ştiubieni după ce o tânără a sunat la 112, cerând ajutor pentru aşi recupera cei doi copii minori aflaţi în custodia ei, dar care erau în locuinţa fostului soţ.

La faţa locului au ajuns două echipaje de poliţie care au găsit-o pe femeie într-o maşină, a cărui parbriz era distrus cu o bâtă. Când au vrut să discute cu bărbatul, oamenii legii au constatat că acesta avea în mână un sprai iritant lacrimogen şi o cazma.

Ba mai mult. El a început să îi ameninţe pe poliţişti, motiv pentru care aceştia l-au somat verbal, iar mai apoi au tras două focuri de armă în plan vertical, moment în care agresorul a renunţat şi a fost încătuşat. Pe numele lui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de ultraj şi distrugere.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO