Barbat de 47 de ani, disparut fara urma in strainatate. Venea in tara pentru nunta fiicei, insa la granita i s-a facut rau


Ultimul update: Luni 25 Iulie 2016 03:11
Data publicarii: Vineri 22 Iulie 2016 12:28
Categorie: Stiri actuale

Un barbat de 47 de ani din judetul Alba a disparut fara urma in straintate. Omul este de negasit de 5 zile. Acesta se intorcea de la munca din Spania, in tara, pentru nunta fiicei lui.

Ionica Popa este din Pianu de Jos si muncea de 14 ani in
Spania in constructii si venea in fiecare an in tara, iar acum si-a programat concediul ca sa poata sa isi conduca fiica la altar. La granita dintre Franta si Italia microbuzul in care se afla s-a stricat si tot atunci barbatului i s-a facut rau.

Ceilalti pasageri au chemat o ambulanta care l-a transportat pe barbat la un spital din Franta. A doua zi insa, dupa ce microbuzul a fost reparat, soferul a mers la spital sa il ia pe barbat, dar acolo i s-a spus ca acesta plecase.

Soferul a anuntat familia ca barbatul este de negasit, iar rudele au incercat sa ia legatura cu el, insa acesta are telefonul inchis.

Oamenii se gandesc acum la ce e mai rau, mai ales ca acesta avea in jur de 2.000 de euro la el. Fiica lui de 21 de ani urmeaza sa se casatoreasca sambata.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO