Bărbat bătut cu sălbăticie în Arad. Conflictul ar fi pornit de la o femeie. VIDEO

12-10-2019 12:00

bataie arad

Incident violent în Arad, între doi bărbați, din cauza soției unuia dintre ei. Un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, având nevoie de îngrijiri medicale.

 

“Incidentul petrecut în stația de taxi din zonă a fost aplanat de un polițist local cu atribuții de ordine publică recent ieșit din serviciu, care se îndrepta spre casă. Victima a fost eliberată de omul legii din mâinile atacatorului său, acesta din urmă fiind imobilizat. A fost nevoie și de intervenția colegilor din Serviciul Ordine Publică și Parcări, a echipajelor de jandarmi și Poliție Națională, sosiți prompt la fața locului la solicitarea polițistului local, pentru ca atacatorul, G.I.S. (29 de ani), un bărbat deosebit de agresiv, să fie temperat. Acesta a fost și momentul în care o parte dintre curioșii prezenți la fața locului au început să se îndepărteze, lăsând loc echipajelor DGPLA, Poliției Municipiului și Jandarmeriei să pună capăt altercației”, anunță reprezentanții Poliției Locale Arad, potrivit Aradon.ro.

Cei doi bărbați, de 36 și de 29 de ani, s-ar fi bătut din cauza unei femei, spun martorii. Potrivit acestora, femeia a fost descoperită chiar de către soț în momentul în care voia să urce într-un taxi, moment în care s-a declanșat conflictul.

Pe numele celor doi bărbați jandarmii au întocmit în parte, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și distrugere, mai precizează sursa citată.

 

Sursa: Aradon


VIDEO PROTVPLUS.RO