VIDEO Cum a salvat un pilot 88 de pasageri, după ce a rămas fără trenul de aterizare

12-05-2019 12:55

Un pilot a salvat viața a 88 de oameni aflați la bordul unei aeronave aparținând companiei Myanmar Airlines care a aterizat de urgență din cauza unei defecțiuni tehnice.

Aeronava trebuia să aterizeze, duminică dimineață, la Mandalay, însă pilotul a semnalat că trenul de aterizare din față nu poate fi utilizat.

Potrivit Daily Mail, pilotul a apelat la procedura de urgență pentru coborârea trenului de aterizare, însă fără succes.

El ar fi survolat de două ori turnul de control, cerându-le controlorilor de trafic să-I confirme faptul că trenul de aterizare nu funcționează.

Pilotul a urmat apoi procedura de urgență și a continuat să zboare pentru a consuma combustibilul în vederea unei aterizări de urgență în siguranță.

 

 

Imagini apărute pe social media prezintă aterizarea de urgență a aeronavei, fără niciun fel de incident, în ciuda faptului că avionul a ajuns cu partea din față direct pe pista de aterizare.

Pasagerii au fost evacuați cu ajutorul unui tobogan.

 

 

41 de oameni au murit la Moscova

 

Incidentul survine la câteva zile după ce o aterizare forțată a unei aeronavei rusești, pe aeroportul din Moscova, a dus la moartea a 41 de oameni.

Piloții nu au consumat combustibulul de la bordul aeronavei, iar în momentul aterizării, avionul a luat foc.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO