Aflat la o petrecere, un student drogat de 19 ani a căzut de la etajul 4 al căminului


Ultimul update: Joi 25 Aprilie 2019 17:34
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2019 16:30
Categorie: Stiri actuale

Un student de 19 ani din Botoşani, aflat sub influenţa drogurilor, a căzut de la etajul 4 al căminului şi a scăpat cu viaţă, dar are numeroase fracturi.

Tânărul a ajuns la spital şi este internat acum la terapie intensivă. Poliţişti încearcă să afle exact ce s-a întâmplat. Incidentul s-a petrecut la miezul nopţii într-un cămin din Campusul Tudor Vladimirescu.  Reprezentanţii campusului spun că tânărul venise de la o petrecere şi se pregătea să meargă la alta.

I-a făcut o vizită unui coleg de palier, apoi i s-a făcut rău. Prietenul a ieşit din cameră pentru scurt timp, iar atunci studentul s-ar fi aplecat peste pervaz.

Bogdan Budeanu, administrator campus Tudor Vladimirescu: "Era la o petrecere şi a venit la un coleg de palier care făcea curat.I-a zis că nu se simte foarte bine, simte că se sufocă. S-a dus să ducă gunoiul și când s-a întors nu l-a mai găsit în cameră şi l-a văzut pe geam că era picat jos.”

Tânărul era cunoscut ca student eminent.

Medicii spun că studentul le-a mărturisit că s-a drogat şi i-au făcut analizele. În plus, el va avea nevoie de intervenţie chirurgicală la picior.

Diana Cimpesu, purtător de cuvânt Sf. Spiridon Iaşi: "Era conştient şi a declarat că a consumat substanţe cu rol euforizant care i-au schimbat starea şi a dus la această cădere de la înălţime. Polittraumă cu multiple fracture şi contuzie pulmonară. Este internat la ATI ."

Medicii spun că tânărul va avea nevoie şi de consiliere psihologică pentru a scăpa de consumul de substanţe interzise.

VIDEO PROTVPLUS.RO