Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare. Momentul în care a fost ridicat de polițiști

Ultima actualizare: 06-11-2020 09:39

Adrian Mititelu, finanțatorul clubului U Craiova 1948, din Liga 2, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare şi a fost deja ridicat de poliţie. Transferul lui Mihai Costea la FCSB, din 2011, este motivul.

În 2011, Mititelu i l-a vândut lui Becali pe Mihai Costea, pentru 1,1 milioane de euro, chiar înainte de dezafilierea Craiovei, deşi lotul se afla sub sechestul Fiscului. Pentru asta, el a fost condamnat joi la trei ani de închisoare.

Soție: Este nevinovat! De ce l-a luat? Şi ce dacă?! Este nevinovat.

S-a lăsat cu scandal la ridicarea lui Mititelu. Poliţia a parcat greşit şi a încurcat circulaţia.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF: "Îmi pare rău de el, săracul, ce să mai... dacă nu are minte. El a făcut multe prostii, dar mie îmi pare rău de el, că atunci când se ajunge la o condamnare nu e în regulă."

U Craiova 1948 e pe primul loc în liga a doua, cu 21 de puncte. În weekend, echipa va juca cu ASU Poli Timișoara.

Cine va prelua echipa

 

U Craiova 1948 a anunţat, după condamnarea la închisoare a finanţatorului Adrian Mititelu, că bugetul echipei nu va fi afectat de sentinţă şi că Adrian Mititelu Jr. preia conducerea clubului.

“În urma sentinţei criminale din această seară, prin care finanţatorul clubului de 15 ani, Adrian Mititelu, a fost condamnat abuziv la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, având ca scop clar atac la persoana şi distrugerea clubului FC Universitatea Craiova 1948, clubul face următoarele precizări :

- conducerea clubului va fi preluată şi administrata de către Adrian Mititelu Jr.

- bugetul echipei nu va fi afectat de această decizie întrucât finanţările vor continua ca şi pana acum, bugetul oricum fiind deja asigurat pentru anul acesta competiţional de Liga a II-a.

- clubul solicită un sprijin cât mai mare al suporterilor în această perioadă pentru a depăşi momentul.

- de asemenea obiectivul echipei rămâne acelaşi şi anume PROMOVAREA IN LIGA I !

MOBILIZAREA este cuvântul cheie în această luptă care pare din ce în ce mai grea. Relaţia CONDUCERE - JUCĂTORI - SUPORTERI trebuie să fie una unită şi cât mai strânsă pentru a depăşi obstacolele ce ne sunt puse în cale în acest an.

Este clar că nu se doreşte promovarea noastră cu orice preţ, acest lucru putând fi confirmat şi în aceasta seară. Haideţi să demonstrăm tuturor de puterea de care dăm dovadă, iar singuri împotriva tuturor să reuşim PROMOVAREA PE PRIMA SCENA A FOTBALULUI ROMÂNESC !

Conducerea va dispune de toate mijloacele necesare performanţei, iar sarcina cea mai grea cade în seama jucătorilor. Jucătorii trebuie încurajaţi şi susţinuţi şi la bine şi la rău.

Adrian Mititelu, chiar dacă nu va putea fi fizic alături, va susţine şi va fi aproape de echipă ca si până acum, chiar şi din detenţie.

Haideţi să realizăm, cu puterea lui Dumnezeu şi cu toată mobilizarea posibila, promovarea anul acesta şi să îi dăruim patronului nostru un cadou începând chiar cu aceasta sâmbătă, la Timişoara, unde echipa noastră întâlneşte ocupanta locului 2, ASU Poli Timişoara, învingând echipa gazdă!

Patronul nostru se va întoarce mult mai puternic, iar atunci când o va face, clubul nostru trebuie să fie la fel de puternic!”, este anunţul clubului oltean.

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat, joi, pe Adrian Mititelu, la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, într-un dosar referitor la transferul lui Mihai Costea de la U Craiova 1948 la Steaua în 2011.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO