Promisiunea actorilor din Las Fierbinti, emotionati de mama care si-a dat viata pentru fiica ei

×
Codul embed a fost copiat

Impresionati de cazul tinerei din Agigea, care a nascut un bebelus cu pretul vietii ei, actorii din serialul Las Fierbinti au hotarat sa il ajute pe tatal ramas vaduv cu un bebelus de crescut.

Mihai Bobonete vrea sa fie nasul fetitei si sa o boteze, atunci cand copila va mai prinde puteri si va fi externata. Mama ei a nascut-o la 7 luni, a strans-o in brate si a murit, rapusa de o boala cumplita.

Fetita de sapte luni, care poarta numele mamei ei Mihaela este singura alinare in aceste momente dificile pentru tatal ei. Pe chipul lui se citeste durerea, pricinuita de pierderea sotiei.

In ultimele clipe de viata, tanara de 24 de ani, rapusa de cancer la rinichi i-a spus ca fetita trebuie sa fie pe primul loc in viata lui.

Femeia s-a sacrificat pentru pruncul ei, desi medicii i-au spus categoric sa faca avort pentru a incepe un tratament care ar fi putut incetini evolutia cancerului.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Dar ea nu a vrut sa renunte la sarcina, pe care a reusit sa o duca pana la 7 luni. Inainte sa is idea ultima suflare, femeia si-a strans cu putere fetita la piept.

"Cam cat timp a avut sa stea cu cea mica inainte sa moara?
- Cateva minute, atat a putut sa stea. Iubea foarte mult fetita si nu a vrut sa renunte la ea in nici un caz. Voi avea grija si sper ca ea, de sus din ceruri, sa ne vegheze, sa fie langa noi sa ne vada cum crestem",
a spus sotul femeii.

Drama acestei familii l-a impresionat pe Mihai Bobonete care vrea sa o boteze pe Mihaela Maia. Astazi a mers la spital, insotit de colegul sau de platou, Adrian Vancica.

"Am vorbit cu Aspirina si am zis ca daca si tatal o sa fie de acord o sa-l botezam. Pe noi ne-a impresionat ca Nicu nu a cerut nimic, desi si-a cheltuit toti banii pe inmormantare si e momentul sa-l ajutam cu totii", spune Mihai Bobonete.

"La o asemenea intamplare, nu poti sa ramai stana de piatra si zic hai sa facem ceva. L-am facut sa inteleaga ca ne dorim sa il ajutam, nu doar acum, avem noi in cap", a spus si "Celentano".

Desi mai avea nevoie sa stea cateva saptamani in burta mamei, Mihaela este puternica si lupta pentru viata ei. Mai trebuie sa ia insa in greutate cel putin o jumatate de kilogram ca sa poata pleca acasa impreuna cu tatal ei.

Mihaela este acum internata la neonatologie si are doar 2 kg, pentru ca s-a nascut la 7 luni.

Cei care vor sa-l ajute pe tata pot folosi contul:

RO 02INGB 0000999904067212
NICU BALANIUC

Doctorii spun ca are imunitataea scazuta si are nevoie de un tratament medicamentos costisor. Orice ajutor pentru Mihaela este binevenit. Tatal ei se descurca foarte greu, pentru ca a renuntat la serviciu ca sa aiba grija de sotie pina in ultima clipa.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
A acceptat o condamnare la moarte pentru a-si tine copilul in brate. Alegerea unei fete de 24 de ani
A acceptat o condamnare la moarte pentru a-si tine copilul in brate. Alegerea unei fete de 24 de ani

La Constanta, o femeie de 24 de ani a adus pe lume o fetita, cu pretul suprem al vietii ei. La doar 48 de ore dupa ce a nascut prin cezariana, tinara mama s-a stins.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.