Accidente grave petrecute in Botosani si Suceava, soldate cu trei, respectiv noua raniti. Unul dintre soferi consumase alcool

Ultima actualizare: 25-05-2017 07:14

Un grav accident de circulatie a avut loc in judetul Botosani.

Un barbat si cei doi copii ai lui au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-o duba.

Potrivit politistilor, omul mirosea puternic a alcool, dar nu a putut fi testat cu etilotestul.

Scenele s-au petrecut aseara pe o sosea din judetul Botosani. Soferita care se afla la volanul dubei povesteste ca a vazut o masina care circula haotic si a incercat in zadar sa evite impactul.

Soferita:"Eu mergeam pe banda mea. Am incercat sa ma dau mai pe dreapta cand am vazut ca vine si atunci ne-a izbit. Direct in noi s-a izbit."

Autoturismul era condus de un barbat, tatal a doi copii, de 5, respectiv 6 ani. Cei mici se aflau si ei in masina.

Politistii si cadrele medicale sustin ca individul mirosea puternic a alcool, dar nu a putut fi supus probei cu etilotestul din cauza ranilor suferite.

Liviu Stan, medic - Ambulanta Botosani: "Toti pacientii au fost constienti si au fost adusi la UPU pentru investigatii suplimentare. Copiii sunt cu fracturi la membrele inferioare si superioare, dar sunt constienti."

Plt. adj Marius Gradinariu, ISU Botosani: "La locul interventiei am gasit doua autoturisme impactate, una frontal si una in lateral."

In duba erau patru adulti si doi copii. Toti au scapat teferi.

La Suceava, in schimb, noua persoane au fost ranite in urma unui accident in care au fost implicate trei masini.

Diana Munteanu, medic - UPU SUceava:"Au ajuns constienti. Majoritatea victimelor aveau traumatisme cranio-cerebrale cu pierderea starii de constienta, traumatisme cranio faciale, toraco abdominale si de membre. Toti pacientii sunt stabili."

Cel care ar fi provocat totul ar fi un tanar in varsta de 22 de ani din judetul Botosani. Martorii spun ca ar fi efectuat o depasire neregulamentara, a izbit masina care circula din sens opus, apoi a ricosat intr-un alt autoturism. Opt dintre victime, printre care si un copil de doi ani, au ramas internate in spital pentru investigatii suplimentare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO