Un autocar a facut prapad in Voluntari. A lovit o masina, a spart o teava de gaz si a pus la pamant un zid

Ultima actualizare: 25-05-2017 07:14

Un autocar fara pasageri a lovit duminica-noaptea un autoturism, s-a oprit intr-o conducta de gaz pe care a spart-o si a pus la pamant un gard, la Voluntari.

Soferul a intrat intr-o intersectie din Voluntari, Ilfov, fara sa tina cont de culoarea rosie a semaforului, potrivit martorilor.

Martora: "Venea cu viteza, a trecut pe rosu si l-a facut zob pe sofer."

Soferul autocarului si o tanara, pasagera in masina lovita, au fost transportati la spital. Mama fetei a suferit si ea un atac de panica, dar a primit ingrijiri medicale la fata locului.

Bogdan Toma, ISUBIF: "Pompierii din Bucuresti-Ilfov au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui numar de trei persoane. Toate erau constiente la sosirea echipajelor de interventie, doar doua au solicitat transportul la spital. Imediat dupa impact, autocarul a ricosat intr-o conducta de gaze ce alimenteaza casele din zona. Acum, pompierii impreuna cu reprezentantii companiei de distributie a gazelor incearca sa remedieze situatia pentru a evita o posibila explozie."

Proprietara casei in care a intrat autocarul: "Dormeam, m-am trezit din somn, asta e! Eu n-o sa mai am gaze, probabil, pana nu repara."

Angajatii de la compania de gaze au intervenit, pentru a evita o explozie. In zona a ajuns si un echipaj de la compania de electricitate.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO