Accident cu zece victime la iesirea din Bragadiru. Cinci persoane au ajuns cu microbuzul in râu

Ultima actualizare: 25-02-2015 00:05

Printr-o sperietura sora cu moartea au trecut, sambata noaptea, zece tineri, implicati intr-un grav accident de circulatie cu trei vehicule, la iesirea din Bragadiru.

Cinci dintre ei au plonjat cu microbuzul in rau si numai o minune a facut sa iasa teferi din apa rece ca gheata. Ceilalti cinci - aflati in doua masini diferite - au refuzat transportul la spital. Politistii spun ca soferul microbuzului ar fi de vina, asa ca au deschis pe numele lui dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Cinci tineri se aflau intr-un microbuz, care mergea de la Bucuresti spre Alexandria. La iesirea din orasul Bragadiru, autovehiculul a derapat intr-o curba usoara.

Primele masuratori de la fata locului arata ca soferul dubitei a intrat pe contrasens, a lovit o masina, dupa care a sarit peste o balustrada si a plonjat in rau.

"A intrat pe contrasens o duba, m-a atins si pe mine... N-am avut cum sa evit. Aveam 10 la ora. Aveam 20, am franat pana la 10 la ora, ei au venit peste mine", a spus un sofer.

Tanarul se afla in masina cu o fata, care n-a fost ranita. In duba cazuta in rau, insa, erau doua tinere si trei barbati. Soferii care au vazut accidentul au sarit imediat sa-i ajute.

Martor: Eu am sarit dupa ei sa-i ajut.

Reporter: Cati erau in apa?

Martor: Erau patru insi?

Al cincilea iesise singur din microbuz. Toti au primit ingrijiri medicale urgente, pentru ca erau vineti de frig.

"Au fost trei masini cu zece victime implicate. Cinci vor fi transportate la spital. Pacienti - bineinteles - fiind in apa au prezentat hipotermii usoare, au fost incalziti, li s-au facut perfuzii, au fost pusi sub patura", a spus Maria Marinescu, Spitalul de Urgenta Floreasca.

Cea de-a treia masina implicata in accident circula spre Bucuresti si se afla exact in spatele autoturismului pe care l-a lovit duba. Cand a vazut impactul, soferul s-a speriat si a tras brusc de volan, incercand la randul lui sa evite o coliziune. Autoturismul s-a rotit insa pe sosea si a ajuns cu rotile in sus pe marginea drumului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO