O fetita de doi ani si jumatate din Alba a scapat ca prin minune cu viata dupa ce a cazut de la peste 10 metri inaltime. Sub privirile socate ale parintilor, copila s-a prabusit in gol pe casa scarii, printr-un spatiu de unde lipseau niste bare.

Vecinii au fost cei care i-au dat primul ajutor, pana cand medicii veniti la fata locului au preluat-o si au dus-o la spital.

Incidentul a avut loc intr-un bloc din Sebes. Fetita de doi ani si sase luni era intr-o vizita, cu parintii. Cand au vrut sa plece, copila a ajuns in zona de unde lipseau barele de la balustrada si a cazut in gol de la etajul patru.

"Mama, saraca, zicea: Mami, nu vreau sa te pierd, mami, nu vreau sa te pierd. Va dati seama ca nimeni nu e de vina, parintii nu sunt de vina", a spus o vecina.

Fetita a fost transportata de urgenta la Spitalul din Sebes unde a fost stabilizata, dupa care a fost trimisa la Sibiu pentru investigatii suplimentare.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul, si daca poate fi tras la raspundere cineva.