Reportaj cu CAMERA ASCUNSA: capcane sexuale pentru studentele ce isi cauta apartament cu chirie


Ultimul update: Duminica 04 Noiembrie 2012 00:11
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2012 18:40
Categorie: Stiri actuale

Ce faci cand fata este tanara, sarmana si disperata. Ii oferi gratuit un pat cald in care sa te primeasca si pe tine. Tot soiul de profitori imorali au iesit la vanatoare in aceasta perioada in care studentele isi cauta chirie.

Diversi domni dau asa zise anunturi imobiliare in care precizeaza din start ca pe langa menaj, doritoarele sunt asteptate si in dormitor.

Fara pic de jena, cei care cauta amante, si nu fete in gazda, au umplut internetul de anunturi indraznete.

De exemplu: "Manager, 39 ani, cu locuinta de serviciu in Brasov, primesc 2 studente open minded (evident bisexuale) in gazda, contra servicii diverse, menaj/masaj/etc ."

Dupa o conversatie telefonica, domnul a acceptat si o intalnire fata-n fata cu o viitoare studenta fara inhibitii, interesata de oferta lui. Inca de la inceput omul isi spune regulile.

"Anuntul meu are ca scop, cum sa iti definesc in termeni cunoscuti cu termenii pe care ii folosesc oamenii de obicei? Vreau un fel de partenera, un fel de nevasta prin conventie", spune barbatul.

Pentru ca viseaza de fapt la doua fete, tanara vrea sa lamureasca si aceasta latura a problemei.

"Da, doua in mod special, pentru ca sunt cum sunt. Una care sa fie om de incredere, daca ea are prietene, alti prieteni, sa abia. Mie imi plac femeile care si-o ... mult si des", ii mai spune barbatul.

Un tanar de 33 de ani din Constanta, este la fel de direct, asa cum singur se descrie. Spune ca primeste una sau chiar doua fete in gazda, sa stearga praful din cand in cand, dar mai ales sa intretina relatii intime cu el. Are grija insa, sa specifice ca exclude din start prostituatele.

Nu orcine poate beneficia de cazare gratuita. Pentru asta chiriasa trebuie sa arate bine.

La concurenta vine un alt barbat care are alte fantezii. El vrea in gazda o studenta care sa ii faca menajul intr-o tinuta sumara.

Luat de val, barbatul recunoaste ce are in plan.

"Ma gandesc ca barbat fiind nu va puteti doar uita la mine imbracata intr-o tinuta sumara.Eventual daca ne placem reciproc sa avem relatii sexuale, nu?", ii spune fata barbatului, care ii raspunde imediat: "Exact".

Conform legii, proprietarii de apartamente care fac astfel de oferte nu patesc nimic. In schimb, tinerele care accepta cazarea si ofera la schimb servicii sexuale pot fi acuzate de prostitutie. Fapta se pedepseste cu amenda sau chiar cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO