(P) Installhome lansează gama de unelte profesionale și scule electrice cu acumulator


Ultimul update: Miercuri 20 Noiembrie 2019 14:37
Data publicarii: Miercuri 20 Noiembrie 2019 14:34
Categorie: a
scule electrice, unelte

Fie că vorbim de uzul casnic sau de cel profesionist, sculele electrice și uneltele sunt lucruri indispensabile atât pentru meșterii mici, cât și pentru cei cu o vastă experiență în acest domeniu.

Totodată, calitatea lor nu trebuie pusă în niciun moment la îndoială.

Nu puțini sunt românii care și-au pus bazele în Installhome – magazin online care a lansat o gamă vastă de unelte profesionale și scule electrice cu acumulator pentru ca fiecare activitate să se desfășoare conform planului. Aici au găsit calitate într-un raport optim cu prețul și o gamă largă de unelte și scule de la brand-uri de top.

Gama de scule electrice cu acumulator și unelte de mână

Totalitatea produselor disponibile în categoria scule electrice pot fi utilizate atât în condiții grele de lucru, cât și în cele mai simple precum uzul casnic. Mașina de înșurubat, ciocanul rotopercutor, mașina de găurit cu percuție, polizorul unghiular clasic și cel cu acumulator sunt doar câteva dintre sculele electrice regăsite aici.

Pentru cele mai solicitante lucrări pe șantier, în construcții sau instalații, există scule cu acumulator Milwaukee, pentru a le folosi oriunde, independent de orice sursă de curent. Acestea sunt completate de o gama vasta de consumabile si scule de mână pentru prelucrare metal, lemn și beton, lucrări de reparații în instalații, frigotehnie și service auto.

Clești și truse chei profesionale

Trusa de scule pentru instalator, din gama de unelte Rothenberger, este dedicată profesioniștilor care își doresc să lucreze eficient și confortabil în același timp. Ea conține toate uneltele necesare pentru lucrări in instalații termice și sanitare. Cei interesați pot accesa installhome.ro pentru a vizualiza o gama diversificată de truse de unelte heavy duty.

Promotii curente si oferte speciale

Meșterii profesioniști au nevoie de soluții de calitate, scule si unelte durabile, iar installhome.ro este locul din care își pot achiziționa toate cele necesare, la prețuri promoționale.

Categoriile principale de scule și unelte profesionale cuprind:

- Scule și echipamente electrice cu fir pentru spargere și găurire beton, aspirare, canelare zidărie, iluminat;
- Soluții de depozitare scule și echipamente de protecție;
- Scule de mână pentru debitare, dăltuire, decupare, măsurare și fixare;
- Scule și unelte Rothenberger pentru instalatori și frigotehniști profesionisti;
- O gamă vastă, complexă de scule electrice cu acumulator pentru găurire, debitare, șlefuire și măsurare.

Flexibilitate, suport tehnic prompt și livrare rapidă – toate la un click distanță → installhome.ro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO