Asociatiile de locatari fac apel la timisoreni pentru deszapezirea trotuarelor din fata blocurilor

13-02-2012 12:30


a treia zi cu zapada la Timisoara

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Locatari din Timisoara (FALT) le reamintesc timisorenilor ca risca sa fie aspru pedepsiti daca nu isi curata zapada si gheata din preajma locuintelor.

Chiar daca au fost avertizati inca de saptamana trecuta cu privire la masurile sanctiunile pe care le risca in caz ca nu isi curata trotuarele, multi timisoreni refuza sa contribuie la deszapezire.

Cei de la FALT le aduc din nou la cunostinta ca sunt obligati printr-o hotarare de Consiliu Local veche de cativa ani sa isi curate zapada si gheata de pe trotuarele din dreptul imobilelor cel tarziu pana la 9 dimineata, si sa o depoziteze langa bordura, fara a influenta insa circulatia si scurgerea apei in sistemul de canalizare. Mai mult decat atat, trebuie sa presare nisip, rumegus sau alte materiale antiderapante pe trotuare, in conditii de polei.

Acestia fac referire, de asemenea, si la faptul ca locuitorii pot fi pusi si la plata unor despagubiri daca cineva sufera accidente din cauza trotuarelor necuratate. De asemenea, si proprietarii de masini sunt rugati sa curete parcarile pentru evitarea accidentelor auto si pentru a facilita circulatia in zona de blocuri.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO