Duminica 19 Noiembrie 2023
O friptură. Între fibrele musculare găsim grăsime, așa-numita saturată, stabilă la gătit. Din acest motiv, și ...
Citeste mai mult ›
Duminica 21 Noiembrie 2021
Pe cât de bun este uleiul presat la rece, în salată ori alte preparate, pe atât de nociv este uleiul ...
Citeste mai mult ›
Duminica 21 Noiembrie 2021
Despre acizii grași Omega 3 și Omega 6 s-a vorbit mult, știm că sunt grăsimi esențiale pe care corpul nostru nu le ...
Citeste mai mult ›
Luni 19 Decembrie 2016
Oul alb sau oul brun? Unul are mai putina grasime, altul mai multa. In cazul oului insa, cantitatea mare de grasime nu ...
Citeste mai mult ›
Vineri 04 Iulie 2014
Nu se prajeste si nu se prepara la temperaturi ridicate. Se consuma proaspat si nu congelat. In plus, nu se asociaza ...
Citeste mai mult ›
Miercuri 23 Ianuarie 2013
Alimentele prajite, dulciurile concentrate, mezelurile si junk food-ul va pot face rau. Studiile arata ca au un impact ...
Citeste mai mult ›