Patru ingrediente dezgustatoare gasite in industria alimentara si in unele bucatarii de restaurant
Nu exista persoana care sa nu se fi gandit vreodata,la modalitatea in care sunt preparate felurile de mancare, in restaurante,incercand sa evite scenarile in care igiena ceruta in aceste bucatarii nu este respectata.
Potrivit unui articol gasit pe Cracked.com urmatoarele 4 ingrediente, sunt de departe cele mai raspandite si dezgustatoare elemente, pe care inspectorii din domeniul alimentar le-au gasit in restaurante.
1) Carne de broaste testoase, caprioane si ratoni, vanduta in diferite restaurante drept carne de vita.
Alegeri 2024
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
19:26
Au fost tipărite 5,6 milioane de buletine de vot pentru referendumul din București. Care este condiția pentru a fi validat
19:14
Cum votăm la prezidențiale, în țară și în străinătate. Cei care nu sunt în localitatea de reședință pot vota la orice secție
19:05
Sondaj AtlasIntel alegeri prezidențiale 2024. George Simion și Elena Lasconi ar fi umăr la umăr în bătălia pentru locul doi
Un american pe nume Alexander Moy a fost arestat pentru ca distribuia carnea pe care o cumpara din mai multe piete din Chicago si apoi o vindea mai multor restaurante din orasul Chicago. Acest gen de comportament este influentat, in principal, si de lipsa unor controale amanuntite asupra calitatii carnii.
2) Mirodenii periculoase
Mai multe restaurante din China au fost inchise, dupa ce inspectorii din sectorul industriei alimentare au realizat ca bucatarii acestora adaugau in diferite mancaruri, pastai de mac, care in cantitati mari, au un efect halucinogen asupra individului. Potrivit acestora, pastaile provocau dependenta.
3) Caii folositi in laboratoare pentru diferite teste si vanduti apoi pentru carne
21 de persoane din Franta au fost arestate, pentru vanzarea carnii cailor folositi mai intai in diferite laboratoare,pentru dezvoltarea cercetarii asupra anticorpilor impotriva rabiei. Corpurile acestora ar fi trebuit sa fie distruse dupa niste proceduri standard, insa carnea acestora ar fi fost exportata in tari precum Spania.
4) Uleiul contrafacut din China
In China, industria uleiului preparat din resturile gasite in canale a atins un prag critic. Se pare ca acesta ajunge in bucatariile restaurantelor si este folosit in prepararea mancarurilor. Pentru producerea acestui ulei, persoanele prinse isi pot petrece tot restul vietii in inchisoare, pentru ca pe langa faptul ca fabricarea acestuia este ilegala, acesta este extrem de periculos pentru cel care il ingera.
Sursa: Cracked.com
Etichete: mancare, restaurante, industrie, ingrediente,
Dată publicare:
12-01-2014 11:46