ROMANII AU TALENT, SEZONUL 3. Dans, muzica si pictura intr-o seara de exceptie pe ProTV si Voyo.ro

Romanii au talent

"Romanii au talent" revine in aceasta seara, de la 20:30, pe ProTV si www.voyo.ro.  VEZI VIDEO AICI

23:05 "Talentul meu e sa desenez, tot ce vreau e sa pun un zambet pe buzele celorlalti" a spus Bogdan Olteanu, ultimul concurent, dar nu si cel din urma.

Sotia sa a urcat pe scena alaturi de el, pentru a-l ajuta in conditiile in care poarta un aparat auditiv.

Bogdan a pictat cu negru pe negru in timp ce pe fundal se auzea melodia lui Adele - Someone Like You. Abia cand a terminat si a aruncat cu un praf auriu s-a definitivat tot portretul. Iar publicul a sarit in aer, pentru ca reusita contra-timp era realmente superba.
"Arta ta e fantastica, n-am mai vazut asa ceva pana acum. Era fantastica si fara momentul de final" a spus Mihai Petre.

"E momentul preferat, nu credeam in acest moment la inceput. Finalul a fost pam-pam!" a spus Andra.

Citește și
Diana Borcea
Romanii au talent: Diana Borcea, tanara care a facut o sala intreaga sa planga. VIDEO
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Orasele cu cele mai bune si cele mai slabe hoteluri din lume

22:50 6 frati indragostiti de muzica au venit sa cucereasca juriul de la Romanii au Talent. "Sora noastra mai mare a murit si suntem convinsi ca ne sprijini de-acolo de sus".

Trupa poarta numele ei, Trupa Maria. Si pentru ca toata comparatia cu celebra trupa Kelly Family sa mearga mai departe, fratii Popa au cantat si o melodie a acestei formatii - I Can't Help Myself.
"Voi sunteti emotia de care aveam nevoie". 3 de DA si fratii Popa merg mai departe.

22:35 V-a fost dor de caini? Si noua! Bruno Icobet si-a adus cateii pe scena si au facut spectacol impreuna. Poate ca nu le-au iesit toate trucurile din prima, dar au meritat din plin aplauzele publicului.

De 3 ori DA si domnul Icobet merge mai departe cu tot cu prietenii sai patrupezi.

"Sunteti numarul meu preferat" i-a spus pana si instransigentul Mihai Petre.

22:33 Nu se poate asa ceva, doamna Geta s-a intors pentru a treia oara! De data asta, pentru a ingropa securea razboiului, Mihai Petre a luat-o in brate inainte s-o trimita acasa.

22:30 Kutyfalvi Tundi Timea a dansat la fel de complicat si de exotic cum ii e si numele. A primit de 3 ori DA si a mers mai departe.

CSM Cluj Napoca Judo a demonstrat ca si pe scena Romanii au Talent e loc pentru un sport de traditie atata timp cat el este prezentat intr-un mod spectaculos.

Un pusti l-a provocat la Judo "pentru ca ati dat X la toata tara". Mihai Petre a acceptat, insa a fost pus rapid la podea :)

22:25 A venit momentul si pentru circ. Sonny Medini, o cunostinta mai veche de-a lui Pavel Bartos. Momentul de pe saltea i-a inspirat si pe Edy Stancu si Pavel Bartos care au facut o demonstratie periculoasa pentru ei insisi. L-au convins pana la urma si pe Smiley sa intre in hora. Distractia s-a incheiat cu 3 de DA pentru Sonny.

22:10 A urmat insa Stefan Lautaru. "Vand cartofi si ceapa la piata, la Gorjului. Iau chitara cu mine uneori la taraba". A venit tot cu "Eu vara nu dorm". Dar intr-o cu totul alta versiune. L-a lasat masca pana si pe Mihai Petre.

"Stefan, cred ca ai creat un moment special, dar si tu esti special" i-a spus Andra.

"Eu cred ca momentele bune se intampla cand vin oameni talentati si cinstiti, tu asa ai fost, Bravo!" i-a spus si Mihai Petre.

3 de DA si Stefan merge mai departe!

22:05 Inca un concurent cu "Vara nu dorm" l-a facut pe Andi Moisescu sa spuna suparat "nu-mi vine sa cred ca ascultam iar melodia asta" :)

22:00 Emanuel, 22 de ani, din Bucuresti a urmat. Eclipsat insa de Pavel Bartos, a primit 3 de X.

21:55 Un alt concurent care a mai incercat si in alt sezon s-a intors sa-si arate talentul.

A debutat in afaceri la 11 ani. A renuntat la studii pentru marea lui pasiune si a ajuns milionar in dolari

"Esti zero barat" i-a spus lui Mihai Petre dupa ce a fost eliminat la prima incercare. "Imi cer scuze pentru comportamentul de data trecuta". Vezi video cu incidentul

"Esti un kamikaze al dansului" a continuat Mihai Petre dupa prestatia ... extrem de agitata de data asta. "N-ai control asupra ta, pari posedat". Evident, a inceput scandalul.

"Sunteti acolo pe scaunel, taiati, spanzurati. Hai ca e simpatica si Andra". "Asta e bataie de joc, n-aveti un argument" a mai apucat sa spuna, inainte sa fie huiduit in afara scenei.
Sa-l vedem daca revine si la anul :)

21:45 A venit momentul sa vedem in actiune si un ventriloc. Andrei "Edy" Sandu si-a adus si partenerul in scena, papusa cu care lucreaza - "Romeo". Numarul extrem de simpatic si talentul incontestabil l-au trimis pe ventriloc in urmatoarea runda.

21:40 Elena Raicea, 58 de ani, agent comercial, venita la Romanii au Talent pentru ca "vorbesc mult si m-a trimis sotul". Talentul, inexplicabil. Mai mult o proba de dictie. Altfel, dictia buna. Poate la anul.

21:38 Incredibil, dar adevarat. Doamna Geta s-a mai intors pentru o incercare. De data asta pentru a recita poezii. "Andi mi-a zis sa vin la anul, dar am zis ca mai bine vin mai devreme".

Dupa ce a fost data afara inca o data, doamna Geta l-a atentionat pe Mihai Petre ca risca sa impartaseasca soarta lui Traian Basescu. "O sa-l dea lumea jos".

21:35 "Am fost Madonnista in copilarie" a povestit urmatoarea concurenta. Pacat insa ca vocea i-a atras 3 X-uri intr-un timp aproape record.

21:30 Inca de la lansarea primului sezon “Romanii au talent”,  exista o concurenta care s-a prezentat la absolut toate  preselectiile. In primul sezon nu a functionat CD-ul, in  al doilea sezon nu era bun negativul, asa ca a venit s la al treilea sezon al emisiunii poate, poate..

Doamna Geta este o cunostinta veche a juriului, insa de aceasta data e gata sa ii dea pe spate si sa obtina trei de “DA”.

"A venit a treia oara, sunt convins ca o s-o visez la noapte" spunea Mihai Petre.

Chiar daca a mers "mai bine ca alta data", Mihai Petre a ramas cu un NU. Doar ca nici Andi n-a fost de partea ei, iar doamna Geta ramane sa incerce si alta data.

21:20 Momente "dificile" pentru Andra, care a trebuit sa jurizeze obiectiv desi in fata ei stateau doi baieti tineri si cu abdomene sculptate. Bogdan si Cornel sunt trupa "GoldHands". Acrobatii au facut spectacol total pe scena si au incheiat unul pe capul celuilalt ... la propriu! Nu doar Andra a fost impresionata, iar baietii au luat 3 de DA!

21:10 Trupa New Generation, o gasca super-talentata cu membrii ale caror varste pleaca de la 10 si ajung la 18 ani.

Ei au revenit dupa ce au fost si anul trecut. "Ne-ati aratat si mai mult, si mai bine" a spus Andi Moisescu, iar trupa New Generation merge mai departe.

"Sorin e printre dansatorii mei favoriti, m-am bucurat foarte mult sa-l vad din nou. Eu ii vad un viitor extraordinar in dans" a spus Mihai Petre.

21:08 Gabor Barra Orban a venit apoi pe bicicleta si a surprins pe toata lumea cu nebuniile sale periculoase pentru propria sanatate, dar si pentru a iubitei sale care a fost folosita ca recuzita. "Momentele astea ma sperie de obicei, dar tu mi-ai oferit atata siguranta" i-a spus Andra. Pustiul merge mai departe!

21:05 Silvia Chereches seamana la nume cu eroul Stelei, Chiriches, dar doar atat. "Talentul meu e sa bat rimnuri din Africa si marsul pionieresc". Femeia si-a pus capul si coatele la bataie pe masa. "Mult zgomot pentru nimic" a fost concluzia inainte de cei trei de X.
 

21:00 "In numele Tatalui, si-al Fiului, si-al Sfantului Duh. Amin". Bocitoarele din Jidioara i-au lasat cu gura cascata pe toti, mai ales dupa ce au inceput sa-l jeleasca pe .... Petre. "Ne vedem la anul" a fost concluzia juratilor :)

20:54 Urmatorul concurent, Florin, un rapper care si-a petrecut 7 ani din viata in spatele gratiilor. De profesie bucatar, tanarul viseaza sa-i calce pe urme lui Adrian Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent.

"M-ai impresionat, dar interpretarea nu e suficient de buna incat sa mergi mai departe" a fost concluzia transanta a lui Mihai Petre.

Andra si Andi i-au spus insa DA si va merge mai departe.

20:48 George Gache sau "Fun Boy" dupa numele de scena a adus  "magi-comedia" pe scena de la Romanii au Talent.

Asistentul din public a fost gasit cu "maimutificatorul". Imbinand umorul cu un strop de iluzionism, "Fun Boy" a reusit sa-i amuze pe cei din juriu atat de tare incat a  fost trimis mai departe in runda uratoare.

20:30 Auto-proclamatul rege al inventiilor a venit hotarat sa ne arate tuturor ca el trebuie sa fie si ... regele Romaniei. Alexandru Tiproc s-a suit pe scena si a fost one-man-show cu toate inventiile lui muzicale.

Orchestra de 1 milion de euro nu l-a impresionat pe Mihai Petre care l-a refuzat din prima. Nici celelalte inventii nu i-au impresionat pe Andi Moisescu si Andra, iar domnul Tiproc a plecat sa-si caute finantare in alta parte.

Dupa cel mai bun debut al unui sezon pe care l-a inregistrat emisiunea de la lansarea sa si pana acum, “Romanii au talent” continua vineri, 22 februarie, cu o noua editie spectaculoasa.

URMARESTE LIVE PE VOYO.RO

Show-ul de la ProTV aduce si de aceasta data numere care va vor lasa cu ochii larg deschisi de uimire si admiratie, dar si numere care vor starni hohote de ras!

VEZI AICI CELE MAI TARI MOMENTE VIDEO DIN EDITIA TRECUTA

Si in aceasta editie este din nou randul lui Mihai Petre sa treaca prin tot felul de experiente. Dupa ce si-au prezentat numarul, un grup de copii care practica judo l-au invitat pe scena pe Mihai pentru o demonstratie.

Smiley si Pavel Bartos nu au putut sta deoparte, asa ca pe scena s-a format o adevarata piramida umana atunci cand juratul a fost pus la pamant de cel mai tanar judoka. Smiley si Pavel Bartos isi continua si ei seria peripetiilor din culise. In timpul unui dans indian, intreaga echipa de productie din spatele scenei este transformata in indieni, ba chiar si juriul este nevoit sa intre in acest joc.

Romanii au talent ii face eroi in super aplicatia de pe Stirileprotv.ro

Iata cum functioneaza aplicatia:

1. INTRA pe romaniiautalent.stirileprotv.ro;

2. LOGHEAZA-TE pe Facebook, iar Smiley si Pavel Bartos te vor declara, intr-un video, erou talentat si iti vor dezvalui ce talent ascuns ai;

3. Da SHARE pe Facebook, POSTEAZA video-ul cu tine pe wall si ARATA-LE tuturor prietenilor cat de talentat esti;

4. Si cum prietenul la LIKE se cunoaste, INVITA-TI cunostintele sa te JURIZEZE.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
Romanii au talent: Andrei Andronachi, magicianul care crede ca are sanse de 87% in competitie. VIDEO
Romanii au talent: Andrei Andronachi, magicianul care crede ca are sanse de 87% in competitie. VIDEO

Andrei Andronachi a venit la Romanii au talent ca sa "arate un numar de magie".

Romanii au talent: Diana Borcea, tanara care a facut o sala intreaga sa planga. VIDEO
Romanii au talent: Diana Borcea, tanara care a facut o sala intreaga sa planga. VIDEO

Diana Borcea a venit la Romanii au talent sa cante pentru ea, pentru familia ei si pentru Romania.

ROMANII AU TALENT. Cele mai spectaculoase momente din emisiunea de vineri. VIDEO si GALERIE FOTO
ROMANII AU TALENT. Cele mai spectaculoase momente din emisiunea de vineri. VIDEO si GALERIE FOTO

Super show-ul Romanii au talent a inceput vineri seara in forta, la ProTV si pe Voyo.ro. Au fost hohote de ras, emotii de tot felul, ropote de aplauze, exclamatii de uimire si un juriu care a raspuns provocarilor.

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.