Sora starului pop Mika, in stare grava la spital! A cazut de la etaj

Ultima actualizare: 26-06-2012 12:47
Mika

Sora cantaretului Mika a ajuns seara trecuta in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul trei al cladirii in care locuieste. Se pare ca tanara si-ar fi pierdut echilibrul si a cazut in grilajul de fier de la baza imobilului.

Paloma Penniman, in varsta de 28 de ani, a cazut de la fereastra propriei locuinte, iar o parte din grilajul de la baza cladirii i-ar fi strapuns abdomenul si picioarele.

Fratele ei, cantaretul Mika, se afla cu ea in momentul producerii accidentului. Tanarul, in varsta de 27 de ani, a sunat imediat la ambulanta.

Se pare ca a fost nevoie si de prezenta pompierilor, care au fost nevoiti sa taie grilajul pentru ca Paloma sa poata fi urcata in ambulanta, insa partea de fier care i-a strapuns corpul a ramas in abdomen si picioare pana cand ambulanta a ajuns la spital.

“Este un adevarat cosmar pentru el sa-si vada sora asa. Paloma a trecut printr-o operatie dificila, iar starea ei este critica. Mika este foarte speriat. Nu intelege cum s-a putut intampla asa ceva”, a declarat un apropiat al artistului.

Paloma si Mika luasera cina impreuna, iar accidentul s-a produs la putin timp dupa ce ea si fratele ei au ajuns acasa.

“Paloma a suferit un grav accident. Este in stare critica, dar stabila. Familia are nevoie de liniste in aceste momente”, a declarat purtatorul de cuvant al cantaretului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO