Prima reactie a cantaretei Adele, dupa ce o revista a anuntat ca are un sex tape cu ea

18-02-2012 15:37


Adele

Adele a anuntat ca va da in judecata revista franceza Public, care a publicat, vineri, o serie de fotografii, sustinand ca au fost extrase dintr-o inregistrare video care o prezinta pe artista in ipostaze intime alaturi de fostul ei iubit.

Potrivit site-ului lefigaro.fr, celebrul paparazzo francez Jean-Claude Elfassi a anuntat, joi, pe Twitter ca se afla in posesia unei inregistrari video care o prezinta pe Adele in ipostaze intime alaturi de un barbat. El anuntase, totodata, ca va posta acea inregistrare pe blogul sau personal vineri, insa blogul sau nu mai poate fi accesat de peste 24 de ore - din cauza numarului prea mare de conexiuni simultane, afirma Jean-Claude Elfassi. Fotografiile au fost insa postate, vineri, pe coperta revistei Public.

Revista franceza a consacrat trei pagini acestor fotografii care prezinta o femeie, despre care editorii afirma ca este cantareata britanica Adele, surprinsa in ipostaze intime. Publicatia franceza afirma ca imaginile au fost filmate cu un telefon mobil, pe bancheta din spate a unui automobil, de un fost iubit al artistei britanice, care, dorind sa se razbune pe cantareata, le-a oferit lui Jean-Claude Elfassi.

Adele a negat aceste informatii si a anuntat ca va da in judecata revista Public si pe jurnalistul Jean-Claude Elfassi pe care ii acuza de publicarea unor informatii false.

"Clienta noastra nu a aparut in nicio inregistrare video sexuala, asa cum se afirma in acel articol. Clienta noastra nu apare in acele fotografii", au precizat avocatii cantaretei britanice intr-un comunicat. "Acele afirmatii sunt false si extrem de defaimatoare. Clienta noastra va lua masurile legale in aceasta chestiune", au adaugat ei.

Chiar daca artista britanica va lua aceste masuri, ele nu vor putea sa impiedice revista Public sa profite, cel putin pentru moment, de pe urma acestui scandal. "Grabiti-va sa furati sau sa cumparati revista Public, pentru ca nu au fost tiparite prea multe exemplare si exista deja o epuizare a stocului la standuri", declara pe Twitter, vineri, Jean-Claude Elfassi.

Cu toate acestea, fotografiile in cauza au fost retrase de pe site-ul revistei.

Sursa: Mediafax

Tags: adele, public, procese,

VIDEO PROTVPLUS.RO