“Eu l-am impuscat pe Tupac!” Cine este autorul sangerosului atac din 1994

Dată publicare: 17-06-2011 11:00
Dată actualizare: 28-10-2012 09:52


Tupac

Tupac a fost ucis in 1996, insa autorul sangerosului atac asupra cantaretului din 1994 a ramas un mister. Pana astazi. Afla cine a marturisit fapta si ce suma a primit ca sa-l impuste pe artist.

Un detinut aflat intr-o inchisoare din New York a declarat ca el este autorul atacului. Acesta a adaugat ca a comis teribila fapta pentru suma de 2.500 de dolari.

Video inspaimantator. Cum arata un lac acoperit cu 1 metru de cenusa venita din iad

Politia din New York a deschis o ancheta dupa ce detinutul Dexter Isaac ar fi postat marturisirea pe site-ul de internet allhiphop.com.

Acesta ar fi fost patit de un alt mogul hip hop sa-l jefuiasca si sa-l impuste pe Shakur, in fata unui studio de inregistrari din Manhattan. Tupac a fost grav ranit, dar s-a recuperat. A fost omorat in 1996, tot in urma unui atac armat.

Potrivit Biroului Federal al Inchisorilor, Isaac a fost condamnat la inchisoare pe viata si isi ispaseste pedeapsa la Centrul de Detentie Metropolitan din Brooklyn. Purtatorul de cuvant al NYPD a declarat ca, daca se dovedeste ca Dexter Isaac este cu adevarat autorul atacului, acesta va fi interogat.

Reprezentantii site-ului allhiphop.com nu au facut-o deocamdata niciun comentariu.

Dupa 2000 de ani, soarta lumii va fi din nou decisa de parlamentari din Atena

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO