Mare concert AC/DC diseara la Bucuresti! Vezi cum au electrizat Sofia!

Ultima actualizare: 19-10-2012 01:45

Fanii AC/DC numara deja orele pana la concertul din aceasta seara. Si stau cu ochii spre cer, intrebandu-se daca o sa-i ploua sau nu, cu toate ca sunt hotarati sa nu lase niste stropi sa le strice distractia.

 

Ii asteapta un spectacol de zile mari, cu o scena dominata de o locomotiva de trei tone si jumatate si un clopot urias.

Membrii trupei nu au pretentii speciale, pe durata sederii lor la Bucuresti: ar vrea doar sa viziteze Casa Poporului, in fata careia vor concerta duminica seara.

Vineri seara, AC/DC a concertat la Sofia. Peste 50.000 de spectatori au cantat si i-au aplaudat pe artisti, timp de doua ore, cat a durat spectacolul.

Accesul persoanelor se va face astfel: VIP, Tribuna, Normal Circle: Poarta dinspre Calea 13 Septembrie si poarta dinspre Bulevardul Natiunile Unite

Golden Circle: Portile din Piata Constitutiei, atat in partea dreapta cat si in partea stanga, cat si dinspre Bulevardul Unirii.

Caile de acces vor fi semnalizate corespunzator.

Spectatorii sunt rugati sa vina de la 15.00, chiar daca AC/DC vor canta la 21.00. De asemenea, sa aiba asupra lor si un act de identitate.

Echipele de tehniceni au inceput inca de miercuri sa munceasca la amenajarea locului unde va avea loc acest concert atat de asteptat de romani. Scena pe care vor urca duminica seara AC/DC are 30 de metri latime si 20 inaltime.

De sambata dimineata s-a inchis bulevardul Unirii pe ambele sensuri, intre bulevardul Regina Maria si bulevardul Libertatii.

Aceasta restrictie va dura pana marti. De asemenea, si bulevardul Libertatii va fi inchis intre Calea 13 Septembrie si bulevardul Natiunile Unite.

Duminica, in ziua concertului AC/DC, intre orele 14.00 si 00.00 traficul va fi restrictionat si pe Calea 13 Septembrie, intre bulevardul Libertatii si Splaiul Independentei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO