Ce probleme ne asteapta in comunicare aflati la Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

×
Codul embed a fost copiat

Mercur va fi retrograd intre 06 si 26 noiembrie. Va retrograda in doua zodii: Scorpion si Sagetator. Intre 06 si 14 noiembrie in Sagetator, ceea ce inseamna ca pot sa apara probleme in comunicarea cu partenerii straini.

In plus, Mercur retrograd ne poate da batai de cap la facultate si daca avem de legalizat acte. Din 14 pana in 26 noiembrie, Mercur retrogradeaza in zodia Scorpion. Asa ca pot sa apara incurcaturi legate de bani, banci, credite, tranzactii imobiliare si cu mostenirile. Mercur retrograd in Scorpion ne atrage atentia si asupra unor probleme de sanatate. Scorpionul reprezinta zona interventiilor chirurgicale si sfera genitala.

Este important de stiut ca Mercur retrograd ne atrage atentia asupra lucrurilor care au ramas nerezolvate. Chiar daca ne creeaza un disconfort tocmai faptul ca este retrograd ne ajuta sa ne si rezolvam problemele.

BERBEC

Mercur retrogradeaza atat in zodia Sagetator cat si in Scorpion. Asta inseamna ca nativii din Berbec trebuie sa fie extrem de atenti in comunicarea cu partenerii din strainatate. Intre 6 si 15 noiembrie, este posibil sa apara piedici, amanari, blocaje. Dar nu este o regula. In aceasta perioada, Mercur retrograd poate sa si rezolve probleme importante chiar daca acestea ne dau mari batai de cap. De pe 15 noiembrie pana pe 26 noiembrie, Mercur este retrograd in Scorpion asa ca atentie la sanatate. In special la problemele de sanatate pe care le-ati tot amanat. Mercur v-ar putea trimite la dentist, la ginecolog sau endocrinolog.

Citește și
Taur
Horoscopul cu Neti si Elena. Ce inseamna pentru zodia Taurului intrarea Soarelui in Scorpion
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

TAUR

Mercur retrograd in Sagetator (6-15 noiembrie) poate anunta pentru voi o posibila problema de sanatate: chirurgicala sau pe sfera genitala. Nativele din Taur care-si doresc un copil ar putea sa gaseasca tocmai in aceasta perioada medicul care sa le prescrie tratamentul corect pentru a ramane insarcinate. Dar nu se va intampla fara batai de cap. In Scorpion, Mercur retrogradeaza in casa parteneriala a Taurului. Asa ca, trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand intrati in discutii cu partenerii de afaceri, cu colegii si cu partenerul de viata. Incapatanarea si impulsivitatea v-ar putea da peste cap toate planurile pe care le aveti in minte cu acestia. Din punct de vedere sentimental nu e tocmai cea mai roz perioada. Este mometul in care v-ati putea da seama ca partenerul nu este tocmai potrivit pentru voi. Chiar si cu Mercur retrograd este posibil sa incasati niste bani pe care ii asteptati de ceva vreme. Doar Jupiter este in casa banilor pentru Taur.

GEMENI

Mercur retrograd va atentioneaza in legatura cu partenerii. De asemenea, va poate pune piedici in zona hobby-urilor. S-ar putea ca in aceasta perioada sa apara probleme si daca intentionati sa va expuneti talentul pentru obtinerea unui job sau mentinerea lui. De exemplu, nu o sa fie tocmai usor daca o sa aveti de sustinut un casting sau orice ar presupune expunerea talentului vostru. Mercur retrogradeaza si in casa serviciului. Totusi, chiar daca o sa fie discutii cu sefii, dupa 15 noiembrie puteti incasa niste bani pentru orele lucrate in plus sau colaborari. Pot sa apara si niste probleme de sanatate, mai ales daca nativul este tanar. Este insa la fel de posibil ca un nativ din Gemeni sa aiba grija de cineva bolnav in aceasta perioada. Daca ati terminat de renovat casa nu va bucurati prea tare ,pentru ca Mercur retrograd poate sa va puna sa mai reparati ceva in locuinta.
 

RAC

Racii au parte de o multime de promisiuni, in mod special in sfera serviciu. Este posibil sa intalniti niste persoane si sa puneti la punct un proiect la care sa lucrati din primavara. Mercur retrograd rezolva o problema de serviciu care taraganeaza de multa vreme. Vestea buna este ca vin niste bani din colaborari dar nu foarte multi. Atentie la sanatate! Mercur retrogradeaza si in zodia Scorpion ceea ce inseamna casa interventiilor chirurgicale. Se poate rezolva si o problema de suflet, sentimentala. Aceasta este perioada in care vin raspunsurile la intrebarile pe care vi le-ati tot pus in ultima vreme din punct de vedere sentimental.
 

LEU

Pentru Lei, Mercur retrograd ar putea sa apara cu un pretendent/a. Dar nimeni nu garanteaza ca va fi si alesul/ aleasa. Alegerile facute atunci cand Mercur este retrograd nu sunt de fiecare data cele mai fericite. Din 15 noiembrie, Mercur retrogradeaza in casa locuintei. Asa ca, puneti-va pe treaba. Lucrurile ramase nefinisate in casa va asteapta sa le remediati tocmai in aceasta perioada. Este posibil sa ajutati cu bani sau va ocupati de cineva bolnav din familie. Aveti grija la actele legate de casa. Fiti atenti la ce semnati!!!
 

FECIOARA

Mercur retrograd va atrage atentia intr-o problema de sanatate. Nu amanati sa mergeti la medic pentru lucrurile s-ar putea inrautati. In aceasta perioada rezolvati ceva cu casa (treburi administrative). Daca va pregatiti de o petrecere o sa aveti mari batai de cap cu pregatirile si cu cheltuielile. Mare atentie la alegerile pe care le faceti in perioada in care Mercur e retrograd. Ganditi-va de mai multe ori daca va faceti acum rezervari pentru Craciun si Revelion. Si atentie ce semnati. De pe 15 noiembrie, Mercur retrogradeaza in Scorpion, casa comunicarii, a studiului pentru Fecioara. Dar si in cea a drumurilor scurte. Asa ca, pastrati-va cumpatul daca intrati in discutii contradictorii. La scoala atentie la examene. Mercur retrograd va poate determina sa intarziati , sa va uitati stiloul sa scrieti un subiect gresit. Atentie!!

BALANTA

Mercur e retrograd in casa relatiilor. E posibil sa apara nemultumiri legate de anumite persoane. Vin si niste bani din urma, de care poate ati uitat sau pe care ii asteptati cu nerabdare. E o recompensa ce vi se cuvine si care intarzie sa apara. La unii de o luna, iar la altii chiar de un an. Se anunta o colaborare pe termen scurt, pana la sfarsitul anului, dar de pe urma careia vin ceva finante.

SCORPION

Mercur retrogradeaza in casa banilor. Chiar daca trebuia sa primiti de ceva vreme banutii pentru care ati muncit mai aveti de asteptat. Daca ati depus un dosar la banca pentru obtinerea unui credit Mercur retrograd taraganeaza semnarea acestuia. Mercur va obliga sa abordati problema din alt unghi - nu asa cum sunteti obisnuiti- pentru a functiona totul. Se schimba cu totul atitudinea pe care o aveti pentru bani si pentru cei din jurul vostru.

SAGETATOR

Daca ceva nu s-a rezolvat trebuie sa luati atitudine. Mercur retrograd poate sa si rezolve problemele aparute in zona parteneriale -atat business cat si sentimenta. Trebuie sa invatati sa puneti piciorul in prag. Atentie si la sanatate! Chiar daca Sagetatorului nu ii prea place sa viziteze medicul in aceasta perioada trebuie sa o faca. Se poate ca cineva apropiat sa aiba nevoie de ajutorul vostru. Atat financiar cat si moral.

CAPRICORN

Mercur e retrograd in casa problemelor cronice de sanatate. Atentie! Nu neglijati sanatatea! Iar daca simtiti ca starea voastra nu se imbunatateste Mercur retrograd va determina sa gasiti medicul potrivit, tratamentul potrivit. Relatiile cu grupul de prieteni si cel de colegi o sa va dea mari batai de cap. Uneori o sa aveti impresia ca parca nu mai sunt aceeasi oameni pe care ii stiti de o viata. Nu e cel mai bun moment in care sa reusiti o initiativa turistica. Mercur retrograd va poate incurca rezervarile, biletele. Ce mai...Stres si nervi. Trebuie sa aveti rabdare in ceea ce priveste "inaintarea in grad" la serviciu chiar daca sefii v-au facut promisiuni de ceva vreme.

VARSATOR

Chiar daca Mercur retrograd o sa va enerveze mai ales in sfera comunicarii aceasta este perioada in care va veti bucura si de o recunoastere, primiti un premiu. Ati tot muncit, vi s-a promis ceva. Acesta este momentul in care o sa primiti si recompensele. Este perioada in care ati putea capata un plus de vizibilitate. Dar asta nu inseamna ca o sa lucrati mai putin.

PESTI

Mercur retrogradeaza in casa socialului, a carierei. Apar niste discutii care o sa va dea o stare de disconfort. Este obositor mai ales ca ati tot asteptat sa fiti bagat in seama si vazut de cine trebuie insa Mercur retrogradeaza si mai amana realizarea planurilor voastre. Insa, daca v-ati gandit sa cumparati o casa si ati ratat momentul, Mercur va poate ajuta sa finalizati actele de inchiriere sau vanzare-cumparare. Daca asteptati aprobarea unui credit este posibil ca in aceasta perioada sa primiti ok-ul.

Data viitoare: Eclipsa totala de Soare- inflameaza pur si simplu totul !! Si in plus, e si Mercur retrograd. Cum ne poate influenta Eclipsa totala de Soare care va avea loc "marti-13" noiembrie aflati vineri la Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi, ora 14.00, live pe www.stirileprotv.ro .


Afla ce iti rezerva astrele cu NIVEA Zodiac

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Astazi trebuie sa dam bani, dar si primim. Horoscopul zilei de 31 octombrie 2012
Astazi trebuie sa dam bani, dar si primim. Horoscopul zilei de 31 octombrie 2012

Trebuie sa dam bani azi, pentru cai Mercur si Luna zgandare casa banilor si-atunci numai stabilitate financiara n-o sa avem.

Horoscopul cu Neti si Elena. Ce inseamna pentru zodia Taurului intrarea Soarelui in Scorpion
Horoscopul cu Neti si Elena. Ce inseamna pentru zodia Taurului intrarea Soarelui in Scorpion

Pentru cei din zodia Taurului este activata casa parteneriala. Taurul ar putea sa intre intr-un parteneriat sau chiar sa gaseasca solutii, mai ales daca vorbim de un proiect de buzunar prezentat oamenilor de incredere.

Taurii vor avea o zi reusita: isi pot implini un vis. Horoscopul zilei de 29.10.2012
Taurii vor avea o zi reusita: isi pot implini un vis. Horoscopul zilei de 29.10.2012

SCORPION - O zi incarcata, va fi mult de lucru la job, alergatura dupa program pentru familie si se poate sa aveti cheltuieli extrabugetare pentru ca totul e tentant.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.