Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce ne rezerva astrele in vara 2014

Ultima actualizare: 15-06-2014 07:07

Astrele anunta o vacanta tihnita alaturi de familie in una iulie . Insa din august, Jupiter pregateste terenul pentru o vacanta plina de aventuri si peripetii.

Practic, se poate spune ca va avea loc o dezlantuire de senzatii, dorinte si aspiratii. Chiar si luna septembrie este buna pentru a pleca in aventuri turistice, insa vom ramane usor conectati si la provocarile legate de sfera profesionala.

Mai ales ca in acea perioada exista un potential de avansare in cariera.

Berbec

Iunie, iulie, perioada buna pentru facut treburi pe acasa. In august, toate planetele sunt cantonate in casa dragostei, a pasiunii, a gusturilor indraznete. Puteti sa incepeti sa practicati un sport sau sa petreceti mult timp la mare. Jupiter poate aduce evenimentul major al vietii: o casatorie, intrarea la facultate, cumparatul unei case, nasterea unui copil. Noutati, decizii. Septembrie este o luna buna pentru rezolvat lucruri de serviciu, obtineti inlesniri, bonusuri, daca vreti sa schimbati jobul, in septembrie e momentul.

Taur

Armonie si echilibru, rezultate bune in plan profesional in iulie, de asemenea si perioada buna de vizitat rude. Ceva probleme de familie de rezolvat in august. Luna septembrie buna pentru relaxare.

Gemeni

Concediu impins mai spre august, acum sunt de rezolvat niste probleme la serviciu. E bine sa stati mai pe langa casa. Va fi mai bine in sfera comunicarii, a deplasarilor, in august.  E foarte activa casa drumurilor scurte. In septembrie e multa munca.

Rac

Foarte buna aceasta perioada, trebuie sa profitati de Jupiter. Plecati si va relaxati. Se intampla lucruri pe care vi le-ati dorit foarte mult. Stare de implinire. In august, va fi mai bine la capitolul parteneriat, serviciu, apar si niste bani. In septembrie, planetele sunt in casa drumurilor. Plecati poate in interes de serviciu, dar va si puteti relaxa. Faceti lucruri importante.

Leu

In aceasta perioada de dinainte de Jupiter, planetele sunt in casa problemelor de sanatate. In august , posibile conflicte interioare si exterioare, trebuie sa fiti mai ponderati si pe pozitii. Se reactiveaza zone sensibile la capitolul sanatate, nu trebuie sa mai amanati ingrijirea lor.

Fecioara

E mai buna luna septembrie. Pana atunci va puteti bucura de momentul de acum al marelui triunghi de apa, care tine pana la 15 iulie.

Balanta

Puteti pleca oricand in calatorie vara aceasta. In septembrie va fi ceva cu totul nou, intalniti pe cineva intr-o calatorie sau verificati daca mai e cazul sa continuati o calatorie

Scorpion

Lucruri noi. Marte rascoleste apele in sfera cariera. Capatati o stralucire aparte, va e recunoscuta o munca, un efort, o diploma. Situatii neobisnuite pentru scorpioni.

Sagetator

Luna august va fi excelenta. Se anunta zile bune si in iulie: plecari cu familia. Va fi o vara incendiara: multe aventuri.

Capricorn

O luna zbuciumata acum. August si septembrie sunt perioade mai bune. In august sunt noutati la serviciu, apar niste bani, un castig sau gasiti un partener cu multi bani.

Varsator

Acum sunt ceva probleme in familie sau la serviciu de rezolvat. August e o perioada care va prieste mai mult. Schimbari la serviciu in timp ce sunteti in vacanta.

Pesti

Acum este triunghiul de apa si trebuie sa profitati de el. Sanse sa intalniti pe cineva, sa faceti un copil, sa mergeti in vacanta. August va fi cu noutati la serviciu, probabil in avantajul vostru. In septembrie, o perioada buna de facut schimbari: in sfera profesionala sau in plan semntimental.

 

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO