Horoscop 29 august 2016. Balantele au parte de surprize, Varsatorii primesc dovezi de dragoste

horoscop

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O s-avem parte de surprize placute, starea de bine o sa ne-nsoteasca pe tot parcursul zilei,si o sa le putem oferi si noi celor dragi mici cadouri sau doar o vorba, un gest de dragoste, de simpatie.

 

Vibratia zilei este 11 si o sa stim de ce are nevoie cel de langa noi.

Horoscop 2016 FECIOARA - Se poate sa va scoata cineva in oras, poate fi o cina romantica, dar nu e exclus sa fie si o intalnire de afaceri. O reusita, primiti un accept, niste bani, vi se deschide o noua perspectiva in plan social si o sa aveti mana libera, sa va exprimati asa cum va doriti demult.

Horoscop 2016 BALANTA - Cele mai arzatoare dorinte vi se pot implini in perioada care urmeaza, un an de zile Jupiter va rasfata, voi trebuie s-aveti grija doar de sanatate. Va puteti astepta la o surpriza, sa vina cineva care disparuse o vreme din viata voastra si sa faceti echipa, sa duceti la alt nivel relatia, ca sa va mearga bine de data asta.

Citește și
horoscop
Horoscop 27 august. Varsatorii se trezesc cu bani in cont iar Pestii si Scorpionii ies in lume
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Horoscop 2016 SCORPION - Poate organizati de pe-acum o iesire la sfarsit de saptamana, e posibil sa fie si un team building daca vi s-au intors colegii din concediu. Apar din senin niste oameni care vor sa lucrati impreuna si se prea poate sa va convina suma pe care v-o ofera, programul si o sa fiti pe punctul de a accepta.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Un castig banesc, o recompensa fie si morala or sa fie un bun stimulent sa lucrati mai cu chef. O sa va puteti pune in valoare niste calitati, sa va fie apreciata munca pe care o depuneti la serviciu, in particular, sau poate printr-un hobby o sa iesiti in evidenta.

Horoscop 2016 CAPRICORN - O sa primiti vreo confirmare de la vreo institutie care va da voie sa-ncepeti niste cursuri, sa dati un examen sau va elibereaza o diploma. Poate-o s-aveti un confort deosebit pe-acolo pe unde veti ajunge in concediu, veti beneficia si de niste gratuitati, v-asteapta niste surprize placute.

Horoscop 2016 VARSATOR - Foarte posibil o intalnire cu fiinta iubita si o sa primiti noi dovezi de dragoste din partea ei! Or sa va interpeleze niste parteneri de afaceri sa luati in discutie o oferta care v-ar aduce bani si o serie de avantaje, totul e sa stiti ce vreti.

Horoscop 2016 PESTI - O sa le cereti sefilor cate ceva din lucrurile de care-aveti nevoie la serviciu ca sa mearga treaba bine, si ei n-or sa va refuze. Relatia de cuplu poate duce la casatorie si o sa faceti ca viata de zi cu zi sa fie "asezata", sa va simtiti si voi stapani pe situatie

Horoscop 2016 BERBEC - E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care sa va-ndrageasca din prima clipa si sa se infiripe o idila care sa va hraneasca frumos, sufleteste. Poate vine vorba despre o promovare si-ar fi bine sa va autopropuneti, daca sefii se fac ca ploua, e dreptul vostru si v-ar putea intra si bani

Horoscop 2016 TAUR - Vi se platesc niste ore suplimentare, va puteti gasi si in continuare de lucru si sa va asigurati banii pentru cheltuielile din perioada urmatoare. E posibil sa va depuneti CV-ul sa lucrati altundeva, poate chiar in strainatate, va straduiti sa faceti rost de bani pentru ai vostri, pentru casa.

Horoscop 2016 GEMENI - Intalnire cu cineva care se simte atras de voi si vrea sa petreceti mai mult timp impreuna, sa va cunoasteti. Poate puneti la cale un proiect care sa v-aduca bani, vizibilitate, sa iesiti din conul de umbra in care-ati nimerit in ultima vreme si sa ridicati stacheta sus de tot.

Horoscop 2016 RAC - Se poate sa primiti un accept, sa mergeti mai departe cu niste studii, sau poate vreti sa va construiti o casa, si-aveti nevoie de aprobari. Un succes birocratic la voi, luati semnaturi, bani, si puteti avansa cu multe alte lucruri de care nu va puteti atinge fara aprobarile respective.

Horoscop 2016 LEU - Intalnire de suflet si o sa petreceti cateva ore in compania unei persoane care stie sa se faca placuta. O s-aveti succes la serviciu, un proiect intra in linie dreapta si de-aici or sa vina si banii, o sa va echilibrati din punct de vedere financiar.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 28 august 2016. Astazi, Racii au intalniri cu persoane ce le pot schimba viata, iar Pestii merg la evenimente
Horoscop 28 august 2016. Astazi, Racii au intalniri cu persoane ce le pot schimba viata, iar Pestii merg la evenimente

Horoscop 28 august 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa aflam cele mai neasteptate vesti si o sa gestionam altfel unele situatii, pentru c-o sa le intelegem talcul, o sa aflam ce se afla in profunzime.
 

Horoscop 27 august. Varsatorii se trezesc cu bani in cont iar Pestii si Scorpionii ies in lume
Horoscop 27 august. Varsatorii se trezesc cu bani in cont iar Pestii si Scorpionii ies in lume

Ne-am putea astepta la mici si la mari surprize placute,pe care ni le putem face si noi. Important e sa avem o disponibilitate sufleteasca. Vibratia zilei este 9 si o sa stim cum sa-i facem fericiti pe cei din jurul nostru.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.