Horoscop 27 mai 2018. O zi a surprizelor. Lucruri așteptate de peste 10 ani ne schimbă viața

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 mai 2018, prezentat de Neti Sandu. O zi a surprizelor. Acele lucruri pe care le-aşteptam de mult, poate mai bine de 10 ani sosesc, ne iau prin surprindere şi ne schimbă radical viaţa.

Vibraţia zilei este 9 şi dacă am învăţat o lecţie, încheiem un ciclu şi dăm startul într-o nouă aventură de viaţă.

(GEMENI)
Dispuneţi de nişte bani să ajungeţi pe la evenimentele mondene, şi o să vă distraţi, sau poate preferaţi să daţi o fugă la malul mării. E posibil să vă caute cineva după o lungă absenţa şi să consolidaţi relaţia, poate e un potenţial de căsătorie, cel puţin de la toamnă încolo, e an de mariaj.

(RAC)
Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva cu care-o să vreţi a ieşiţi cât de curând, să vedeţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Or să vă convingă prietenii să treceţi în revistă evenimentele de prin târg şi poate vă implicaţi şi în organizarea vreunora, dacă sunt prieteni, rude care vă cer o mână de ajutor.

(LEU)
Poate se autoinvită cineva pe la voi şi o să petreceţi câteva ore de calitate, poate e o aniversare în familie. O să ieşiţi la plimbare, schimbaţi pesajul peisajul, formă de relief, mare, munte, şi o să vă refaceţi în mijlocul prietenilor, să vă încărcaţi bateriile pentru provocările care vor urma.

Citește și
horoscop
Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Vladimir Putin nu mai e interesat de discuții de pace și vrea să distrugă statul ucrainean, după incursiunea soldaților Kievului în Kursk, susțin surse de la Kremlin

(FECIOARĂ)
E cineva pe care-l veţi întâlni într-un grup de prieteni şi o să cultivaţi relaţia, o să descoperiţi multe trăsături comune. Se pare c-o s-alegeţi o variantă activa de relaş, ca să vă dezmorţiţi, să-i cooptaţi, eventual şi pe copii, vă duceţi în parc, la munte, sau pe litoral.

(BALANŢA)
Cineva de care vă e dor vă sună, vă scoate la masă, la plimbare, şi o să revigoraţi relaţia, vă faceţi noi jurăminte de credinţă. O să vă descărcaţi, binişor, cu banii şi le faceţi cinste prietenilor, vă deplasaţi incotro-şi doresc şi ai voştri şi o să aveţi şi un anturaj care să va-ntretina bună dispoziţie.

(SCORPION)
Se poate să reparaţi o căsnicie şi să vi se schimbe cu totul viaţa, să profitaţi de şansa care va iese-n cale, pentru a doua oară! Poate fi un moment special în viaţa voastră, să luaţi un premiu să vă căsătoriţi, să anunţaţi naşterea unui copil, au botezul, faptul că v-aţi cumpărat o locuinţă.

(SĂGETĂTOR)
E posibil să apară cineva care să vă facă ochi dulci şi să-i răspundeţi la fel dacă rezonaţi pe nite paliere ale sufletului. Vă vin idei de activităţi deconectante, să practicaţi un sport de echipă, să fiţi conectaţi la spiritul de grup şi să va-ncarcati, frumos, energetic.

(CAPRICORN)
Vă scot la o terasă, la un picnic, prietenii, în parcul de aventuri, şi o să uitaţi de stresul zilnic, o să fie o gură de oxigen şi la propriu şi la figurat. O să ieşiţi din cochilia voastră să vorbiţi cu cei care vor să fie în preajma voastră să vorbiţi cu cei care vor să fie în preajma voastră, să vă-ntâlniţi în particular, sau în lumea afacerilor.

(VĂRSĂTOR)
Sunteţi inventivi şi o să-ncepeti nişte activităţi recreative şi care să vă dea un sentiment de împlinire sufletească. Se poate să le atrageţi atenţia unor oameni cu munca voastră, poate e un hobby, vă pricepeţi sacereti nişte lucruri pe care le puneţi în vânzare, le etalaţi într-o expoziţie.

(PEŞTI)
O să luaţi parte la un eveniment festiv, poate e o serbare, un party aniversar, un târg culinar, artistic, şi va fi emoţionant. Puteţi da o fugă la nişte prieteni de pe alte meleaguri şi să staţi la un grătar, un suc, o prăjitură, să vă bucuraţi de prezenţa acelor oameni, de ospitalitatea lor.

(BERBEC)
Vă fac cinste prietenii, sau e o petrecere în toată regula şi o să vă puneţi la curent cu toate noutăţile din viaţa celor dragi. E posibil să fie un motiv expres de-o să vă-ntâlniţi cu familia, îl sărbătoriţi pe unul dintre ai voştri, puneţi la cale o vânzare-cumpărare sau instalarea într-o casă nouă.

(TAUR)
O împăcare, o şansă de a vă croi alt drum în viaţă, o lecţie învăţată şi puteţi spera să vină fericire şi pe strada voastră. O întâlnire neaşteptată, ori poate mesajul pe care-l veţi primi va lăsa muţi de uimire, e ceva care vă dă speranţe de viaţă mai bună şi n-o să fiţi dezamăgiţi, o să vă convingeţi.

Articol recomandat de sport.ro
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
Citește și...
Horoscop 26 mai 2018. Taurii cunosc o persoană care le stârnește o ploaie de endorfine
Horoscop 26 mai 2018. Taurii cunosc o persoană care le stârnește o ploaie de endorfine

Putem repara o prietenie, o relaţie de cuplu, o căsnicie, dacă punem minte şi suflet la un loc, să ne armonizăm cu cei care contează pentru noi.

Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop 25 mai 2018. O să ne sincronizăm cu prietenii, cu familia şi o să ne simţim cu toţii bine acolo unde vom ajunge în plimbare, la distracţie. Vibraţia zilei este 7 şi fiecare va ţine cont de ce-i place celuilalt.

Recomandări
AEP: Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura. BEC analizează în şedinţa de la ora 18:00
AEP: Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura. BEC analizează în şedinţa de la ora 18:00

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a declarat că Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la prezidenţiale, iar duminică, la ora 18:00, BEC va lua în discuţie această solicitare.

E cod portocaliu de inundații, de duminică dimineață. Care sunt zonele afectate
E cod portocaliu de inundații, de duminică dimineață. Care sunt zonele afectate

Codul portocaliu de inundații a fost emis duminică dimineață de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA). Atenționarea cod portocaliu de inundaţii vizează, până duminică la prânz, râuri care traversează patru judeţe.

Deja s-a întâmplat a doua oara în ultimele zile. Un individ bolnav psihic a atacat o femeie, la Craiova. Sora îl externase
Deja s-a întâmplat a doua oara în ultimele zile. Un individ bolnav psihic a atacat o femeie, la Craiova. Sora îl externase

Un individ bolnav psihic a atacat o femeie în Craiova, după ce fusese scos din spital pe semnătura surorii sale. Este al doilea caz de acel fel numai săptămâna aceasta.