×

Horoscop 14 iunie, cu Neti Sandu. Zodia care va face cunoștință cu cineva special

Horoscop 14.06.2022 cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 14.06.2022.  

O să primim răspunsuri, confirmări, ne recuperăm lucrările împrăștiate, banii și o să ajugem la un echilibru interior.

Vibrația zilei este 5 și e bine s-avem curaj să ne confruntăm cu situațiile care nu ne convin.

HOROSCOP 14 IUNIE GEMENI

Se poate să aveți o discuție-ntre patru ochi cu omul alături de care vreți să mergeți pe drumul vieții. Apar noutăți care să vă țină în priză și să vă dea idei și de afaceri și de viață personală. Poate fi o zi a deciziilor pentru voi.

HOROSCOP 14 IUNIE RAC

O problemă de familie v-a tot dat bătăi de cap și o să vă străduiți să mulțumiți pe toată lumea. Soluții sunt. O să vă caute cineva care vrea s-aveți o relație și dacă nu se întrunesc toți termenii o să spuneți clar și răspicat ce-aveți de gând să nu dați curs unei iluzii.

HOROSCOP 14 IUNIE LEU

Se face vâlvă în jurul vostru că v-a ieșit un proiect de care e toată lumea încântată și o să primiți o recompensă, aplauze. Poate sunteți în căutarea unei vacanțe de vis și o să găsiți și destinația și anturajul cu care să vă puteți distra, că vreți rețeta completă.

HOROSCOP 14 IUNIE FECIOARĂ

E momentul să-ncheiați o situație școlară și să faceți și cinste, o tratație ca de final, că ați absolvit cu brio. Lucrurile vă ies la mare artă, așa cum sunteți obișnuiți să faceți totul cu meticulozitate și o să urmeze o promovare, că șefii or să fie mulțumiți.

HOROSCOP 14 IUNIE BALANȚĂ

Relația cu partenerul de cuplu poate duce direct la căsătorie și să vă căutați o casă, dacă vă pregătiți și de copii. Vă dați întâlnire cu colegii, poate sărbătoriți ceva, mai puneți la cale și un proiect cu care să doborâți concurență că o să puneți la bătaie toate resursele.

HOROSCOP 14 IUNIE SCORPION

O să faceți cunoștință cu cineva care se va plia pe felul vostru de a fi și o să vă-nțelegeți de minune. Vin de undeva niște bani, dar aveți și cheltuieli mari că s-au adunat multe în perioada asta și vreți să fiți cu toate la zi, să nu vă treziți cu datorii.

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 13.06.2022.

HOROSCOP 14 IUNIE SĂGETĂTOR

Poate va trebui să dați un răspuns ca să se știe dacă relația voastră sentimentală are un viitor, sau, fiecare-ncotro. Vin solicitări din toate direcțiile și o să le răspundeți tuturor cu promptitudine și o să v-alegeți cu un job, fie, ea, și o colaborare.

HOROSCOP 14 IUNIE CAPRICORN

Poate faceți comandă online dacă n-aveți chef să pierdeți timpul prin magazine, de piese de mobilier sau aparatură pentru casă. Se fac presiuni și să vă străduiți mai mult la serviciu, și să folosiți la maximum timpul liber, ca să aveți câteva ore la dispoziție de petrecut cu ființa iubită.

HOROSCOP 14 IUNIE VĂRSĂTOR

Se poate să treacă, diseară, cineva pe la voi și să vă ia cu mâna angoasele, frica de eșec, oboseala. O să vă bucurați de prezența cuiva care vă poate veni în ajutor, fix cu ce-aveți voi nevoie și o să vă eliberați de o povară, poate puneți capăt unui coșmar.

HOROSCOP 14 IUNIE PEȘTI

Se poate să scoateți niște bani din buzunar pentru taxe, impozite, să parafati niște acte la notar, reactualizati buletin, pașaport. Vă bate gândul să mai construiți ceva pe lângă casă, ori renovati locuința, faceți unele schimbări ca să fie mai mult spațiu, creați dependințe, un garaj, o pivniță.

HOROSCOP 14 IUNIE BERBEC

Vreți să faceți mai multe treburi deodată, dar e bine s-aveți grijă de sănătate ca să nu ajungeți brusc la epuizare. Menajați-vă. Aveți tot felul de idei și care chiar pot fi puse în practică, vin și oferte de afaceri, e o perioada cu de toate și-o să v-alegeți cu ceva bun, o să culegeți roadele cât de curând.

HOROSCOP 14 IUNIE TAUR

O să vă puteți asocia cu cineva ca să lucrați la ceva care v-ar aduce bani și prestigiu. O să vă-ngrijiți ceva mai mult de voi, poate că v-ați neglijat, v-ați luat cu munca și n-ați mai avut timp și pentru voi - acum însă simțiți nevoia de puțin răsfăț.

Citeste și...
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar
Horoscop 7 iulie, cu Neti Sandu. Zodia care stă bine pe plan financiar

O zi destul de bună. O să reglăm niște situații care ne-au tot deranjat în ultima vreme și o să ne recăpătam echilibrul, armonia interioară. Vibrația zilei este șapte și o să dăm dovadă de înțelepciune, că am valorificat experiențele.

Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus
Horoscop 6 iulie, cu Neti Sandu. Gemenii primesc bani în plus

O să ne dăm tot interesul să ne păstrăm calmul şi echilibrul ca să extragem esenţialul din tot ce ni se întâmplă. Vibraţia zilei este 6 şi armonia e fără călăuzitor!

Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii
Horoscop 5 iulie 2022, cu Neti Sandu. Vărsătorii fac rost de bani și scapă de datorii

O zi cu recompense. Poate pentru c-o să dăm dovadă de conștiinciozitate o să primim aprecieri, probabil şi bani şi-o să simţim că n-am muncit pe degeaba.

Ultimele Știri
Conducta care oferă României acces la gazele azere și la cele lichefiate americane devine operațională
Conducta care oferă României acces la gazele azere și la cele lichefiate americane devine operațională

În plină criză a gazelor, care afectează deja 12 țări, printre care și Germania, apare calea prin care România să importe și altfel de gaze decât cele rusești.

ȘtirileProTv.ro susține campania Salvați Copiii România și a INSMC de renovare a Maternității Polizu
ȘtirileProTv.ro susține campania Salvați Copiii România și a INSMC de renovare a Maternității Polizu

Echipa ȘtirileProTv.ro susține demersul asociației Salvați Copiii România și al INSMC, care, împreună, vor moderniza și recompartimenta Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator ce fac parte din Maternitatea Polizu din București.

Simona Halep, eliminată de la Wimbledon 2022. Elena Rybakina joacă în finală cu Ons Jabeur
Simona Halep, eliminată de la Wimbledon 2022. Elena Rybakina joacă în finală cu Ons Jabeur

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost eliminată în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022. Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) o va întâlni în finala turneului pe Ons Jabeur (27 de ani, 2 WTA).