Horoscop 14 iunie 2017. Relatia de cuplu a Racilor se imbunatateste, Capricornii pot incasa bani

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. O sa dam dovada de ingeniozitate, o sa fim descurcareti si vom profita de fiecare ocazie ca sa semnam un act, sa pecetluim o intelegere, sa ne dovedim dragostea fata de cei care conteaza pentru noi.

Vibratia zilei este 5 si sa nu ne lipseasca deloc curajul daca vrem sa razbim in situatii delicate.

(GEMENI)
Se poate sa faceti cunostinta cu cineva de care o sa fiti nedespartiti, si relatia sa fie una armonioasa, chiar sa vi se potriveasca. O sa primiti un accept, ca sa lucrati si altceva, sa castigati mai multi bani si sa pregatiti o ascensiune in cariera, sa atingeti un alt nivel.

(RAC)
Relatia cu partenerul de cuplu e mai asezata, s-au mai imprastiat tensiunile si promite sa va mearga si mai bine. Poate veti face un bilant financiar sa vedeti de ce bani dispuneti ca sa mai faceti unele lucrari prin locuinta, sau sa va luati bilete de vacanta, sa va recreati undeva in tara, in lume.

(LEU)
Se poate sa luati parte la o manifestare mondena si sa vi se faca vreo oferta de job, ceva rentabil. Se poate sa castigati un proces si sa va bucurati de un capital de imagine, sa intrati intr-o noua etapa profesionala si sa ocupati un post de conducere.

Citește și
horoscop
Horoscop 12 iunie 2017. Fecioarele au sanse sa devina parinti, Varsatorii se pot afirma la serviciu
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

(FECIOARA)
Poate faceti un efort financiar sa puteti pleca la sfarsit de saptamana cu ai vostri, sau in doi, la relas, intr-o minivacanta. Poate va trebui sa-ndreptati o situatie, sa veniti cu dovezi, adeverinte, sa vi se recunoasca niste drepturi ca sa nu va treziti cu amenzi.

(BALANTA)
O sa puteti intra intr-o relatie care sa va implineasca, sa va felicitati c-ati facut o alegere atat de buna. E bine sa-ncercati tot felul de lucruri, proiecte, pentru ca macar o parte or sa va reuseasca, daca nu chiar toate, c-aveti o energie suplimentara care nu trebuie irosita.

(SCORPION)
O veste incitanta de la cineva care vrea sa fiti impreuna si lucrurile or sa mearga din ce in ce mai bine. Pregatiti terenul pentru un succes in cariera si mai cereti sprijinul unor oameni care sa puna umarul la serviciu, sau in sfera sociala, acolo unde activati in cadrul unui grup.

(SAGETATOR)
E o acalmie la serviciu, si cu sanatatea o s-o duceti mai bine si o sa fie o perioada mai lejera sub toate aspectele pana pe la toamna. O sa va luptati pentru un proiect, veti negocia - la sange - daca e cazul si o sa obtineti ce v-ati propus pentru ca sunteti foarte ambitiosi din fire.

(CAPRICORN)
E posibil sa incasati niste bani si sa va descurcati cu toate maruntisurile pentru care nu va ajungeau banii, o sa va echilibrati. Sufleteste, pare sa va mearga mai bine si sa va gasiti un om care sa va iubeasca si sa fie reciproce sentimentele, sa faceti si casa buna impreuna.

(VARSATOR)
Cineva care va iubeste face cumva sa v-o si demonstreze, sa va convinga de acest lucru si chiar o sa va mearga la suflet. O veste buna, o surpriza placuta din partea cuiva care vrea sa va fie alaturi si in clipele de fericire si atunci cand traversati momente mai dificile.

(PESTI)
Poate-ar fi bine sa dati zor sa lichidati restantele, in special pe cele de la serviciu, ca sa pregatiti terenul pentru proiecte noi. Poate mai construiti ceva la o casa, ori pe langa casa si o sa fiti ocupati in perioada urmatoare, dupa care o sa va luati concediu, sa va si odihniti.

(BERBEC)
Se observa o sursa de bani care o sa va descarce in cont niste bani care sa va sustina cheltuielile lunare. E posibil sa va roage ai vostri sa le dati o mana de ajutor sa termine o curatenie, sau niste reparatii, sa se mute sau poate vor sa le faceti aprovizionarea.

(TAUR)
O sa aveti prilejul sa semnati un contract care sa v-aduca bani si niste parteneri de afaceri care sa va sustina toate proiectele. E posibil sa va roage ai vostri sa le dati o mana de ajutor sa termine o curatenie, sau niste reparatii, sa se mute sau poate vor sa le faceti aprovizionarea.

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Horoscop 13 iunie 2017. Fecioarele au parte de castiguri banesti, Varsatorii pot primi un cadou sau o invitatie la masa
Horoscop 13 iunie 2017. Fecioarele au parte de castiguri banesti, Varsatorii pot primi un cadou sau o invitatie la masa

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. Rezolvari azi. O sa gasim conexiunile necesare ca sa legalizam un act, o situatie, sa facem lucrurile sa mearga, dupa ce am stat multa vreme pe loc fara sa putem urni ceva.

Horoscop 12 iunie 2017. Fecioarele au sanse sa devina parinti, Varsatorii se pot afirma la serviciu
Horoscop 12 iunie 2017. Fecioarele au sanse sa devina parinti, Varsatorii se pot afirma la serviciu

Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. O s-avem prilejul sa indreptam niste situatii care ne-au scapat din mana, le-am ratat, sau poate nu le-am luat in serios la vremea respectiva.

Horoscop 11 iunie 2017. Varsatorii afla o veste care o sa-i faca fericiti
Horoscop 11 iunie 2017. Varsatorii afla o veste care o sa-i faca fericiti

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se pare c-avem o mai buna conectare cu cei din jur, refacem puntile de comunicare si ne facem planuri si de afaceri si de viata personala, sa plecam in vacanta impreuna cu grupul.

Horoscop 10 iunie 2017. Zodia care pune capat unor neintelegeri cu persoana iubita
Horoscop 10 iunie 2017. Zodia care pune capat unor neintelegeri cu persoana iubita

Horoscop prezentat de Neti Sandu. O sa ne dam voie sa ne mai si bucuram de unele lucruri, mici placeri, pe care de obicei ni le refuzam, dar o sa consideram acum ca le meritam din plin.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.