Horoscop 11 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii au parte de câștiguri importante

×
Codul embed a fost copiat

HOROSCOP 11 ianuarie 2020. O să avem energie, o stare de bună dispoziţie, de emoţii constructive şi o să fim inventivi la capitolul program de distracţie, plimbare.

Vibraţia zilei este 11 şi o să facem alegeri înţelepte.

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 CAPRICORN

Reapare cineva în peisajul sentimental şi o să vă analizaţi cu atenţie trăirile să vedeţi care e perspectiva - împreună, sau separat? Se poate să revedeţi atât rude cât şi prieteni fie cu ocazia zilei voastre de naştere, fie o fi un alt eveniment de familie şi o să vă strângeţi cu toţii.

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

O să vă ia prin surprindere sosirea cuiva, pe nepusă masă şi poate o să vă convingă de faptul că nu poate trăi fără voi. O să vă puteţi lua o revanşa, le faceţi cinste unor prieteni, îi scoateţi la un restaurant, într-un club, daţi o fugă într-o staţiune turistică, să mai vedeţi şi alte locuri.

Citește și
Horoscop 31 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 9 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor primi bani în plus

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 PEȘTI

 

Se pare c-o să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care vă apreciază şi or să-şi manifeste vizibil respectul. O să vă duceţi pe la mondenităţi, vedeţi ce mai e nou cu cine vă puteţi asocia în afaceri, sau ca să desfăşuraţi activităţi de timp liber, cu oameni de calibrul vostru.

HOROSCOP 11 IANUARIE BERBEC

 

Poate v-aşteaptă careva în străinătate şi vă mutaţi cu totul acolo sau să-i faceţi măcar o vizită acelei persoane - vedeţi cum vă organizaţi. Se poate să primiţi o invitaţie la o masă festivă, poate fi şi în doi, şi o să puneţi la cale o nuntă, poate, se-ntamplĂ ceva special şi-o să aveţi emoţii se pare.


HOROSCOP 11 IANUARIE TAUR

 

O să vă fie apreciată muncă, gesturile de generozitate faţă de prieteni şi rude şi o să vă simţiţi împliniţi sufleteşte. O să preferaţi atmosfera de familie unei ieşiri la restaurant, c-or să vă tihnească mai bine acasă preparatele voastre şi cu musafiri alături, să povestiţi, să vă simţiţi în largul vostru.

HOROSCOP 11 IANUARIE GEMENI

 

Cineva insistă să vă vedeţi ca să vă puteţi explora potenţialul de relaţie de cuplu. Poate vă-ntâlniţi cu nişte prieteni în oraş, puneţi la cale şi o afacere în care aveţi mare încredere c-o să vă asigure o constantă financiară, c-aveţi rate de plătit şi nu e de glumă.

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 RAC

 

Se poate să va-mprieteniti cu nişte oameni care vor pune umărul la un proiect care să v-aducă bani în mod constant. Voi păreţi mai bine dispuşi decât de obicei poate pentru că sunteţi acaparaţi de frumuseţea cuiva, sunteţi înamoraţi sau vi s-au promis un post, o funcţie.

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 LEU

 

E cineva care vrea să vă recucerească şi se poate să vreţi şi voi dacă n-a fost ocupat locul din inimă. Se poate să faceţi o trataţie în cinstea cuiva pentru care aveţi o stima deosebită şi o să vă creeze o atmosferă din care să vă alimentaţi cu toţii, să vă hrăniţi şi sufleteşte.


HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

Vouă e posibil să vă pice cineva cu tronc şi să puneţi capăt singurătăţii, fie ea şi-n doi şi o să va-ntremati sufleteşte. O să vă puteţi distra şi cu bani puţini, important este să fiţi alături de cei pe care-i iubiţi şi să staţi la o cafea, nu e nevoie să vă daţi peste cap cu tot felul de sofisticării.


HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 BALANȚĂ

 

E un indiciu de drum, poate vă duceţi într-o excursie şi vă-ntoarceţi fie diseară, fie mâine dacă aveţi unde înnopta. Se anunţă o zi plină ochi de evenimente, cu vizite, plimbări, distracţie, cât să vă refaceţi după o perioadă în care aţi fost sub imperiul stresului.

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 SCORPION

 

Se poate să vă simţiţi atraşi de cineva care mai mult va intriga decât vă place şi să iasă totuşi, o relaţie de viitor. Poate v-aţi implicat într-o activitate care-i face fericiţi pe nişte oameni aflaţi în dificultate şi o să vă croiţi drum pe o filieră filantropică de succes.

HOROSCOP 11 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

O să daţi cărţile pe fata într-o chestiune de ordin sentimental şi o să vă raspuna şi celălalt cu aceeaşi sinceritate. Aveţi o energie debordantă şi o s-o porniţi spre o zonă de agrement, cu prietenii care-or să ţină şi ei pasul cu voi pentru c-aveţi un vibe comun.

 


Citește și...
Horoscop 10 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de multe surprize
Horoscop 10 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de multe surprize

Horoscop 10 ianuarie 2020. O zi reușită, cu lună plină. O să avem suficientă energie încât să ducem la bun sfârșit ce ne-am propus și să ne și relaxăm, să facem ce ne place.

Horoscop 9 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor primi bani în plus
Horoscop 9 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor primi bani în plus

Horoscop 9 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi reușită. Se poate să dăm deja drumul inițiativelor și să țintim sus de tot, că nu ne oprește nimeni și n-o să ne punem tocmai noi bețe-n roate.

Horoscop 8 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își pot găsi sufletul pereche
Horoscop 8 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își pot găsi sufletul pereche

Horoscop 8 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să faceți bilanțul sărbătorilor și gata, o să trecem la treabă, să atacăm proiecte noi și să investim acolo toate resursele.

Recomandări
Regele Charles al III-lea, discurs în limba română: Întotdeauna m-am simțit acasă în România, „ţară de glorii, ţară de dor”
Regele Charles al III-lea, discurs în limba română: Întotdeauna m-am simțit acasă în România, „ţară de glorii, ţară de dor”

Regele Charles al III-lea a ajuns, vineri, în România. Chiar dacă vizita sa este una privată, în semn de curtoazie suveranul s-a întâlnit cu președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni 

„Vom elibera întreaga Rusie”. Partizanii anti-Putin anunță că vor lansa un nou atac pe teritoriul rus
„Vom elibera întreaga Rusie”. Partizanii anti-Putin anunță că vor lansa un nou atac pe teritoriul rus

Un grup de luptători ruși anti-Putin a anunțat că va lansa în curând un nou atac pe teritoriul Rusiei, pentru a elibera țara.

Șapte ani de la tragedia SMURD de la Haragâș. Eroii au fost comemorați de rude și colegi.
Șapte ani de la tragedia SMURD de la Haragâș. Eroii au fost comemorați de rude și colegi. "Sunt în sufletele noastre"

Au trecut șapte ani de la accidentul aviatic SMURD în care un echipaj de salvare aeriană de la Iași a murit în timpul unei misiuni în Republica Moldova.