Horoscop 8 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii își pot găsi sufletul pereche


Ultimul update: Miercuri 08 Ianuarie 2020 09:15
Data publicarii: Miercuri 08 Ianuarie 2020 07:22
Categorie: Horoscop

Horoscop 8 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să faceți bilanțul sărbătorilor și gata, o să trecem la treabă, să atacăm proiecte noi și să investim acolo toate resursele.

 

Vibrația zilei este 8 și să ne mai și abținem de la cheltuit bani.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 CAPRICORN
 

O să recuperați niște bani și o să mai luați câte ceva pentru casă și ai voștri, să le sporiți gradul de confort. Încep să se lege lucrurile și să dați drumul proiectelor de unde or să vină și banii și recunoașterea valorii că e un an special pentru voi, cu recompense.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR
 

Apare cineva care visează la o relație care să vă facă fericiți și o să-i spuneți dacă și voi simțiți același lucru, sau nu, că poate sunteți arvuniți, deja. O stare de bine pe care o să v-o întrețineți cu ieșirile în lume, cu grupul de prieteni și cunoscuți.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 PEȘTI
 

Poate vă împlicați într-un eveniment care să vă pună în lumina reflectoarelor și să vă propulseze în carieră. La asta vă puteți aștepta. Se poate să aveți o întâlnire cu grupul de prieteni, să puneți la cale o activitate care să vă pună în valoare niște calități și să urmeze o promovare.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 BERBEC
 

O să primiți o invitație la un eveniment în care s-ar putea să aveți și voi ceva de spus și de făcut și să fie de rezonanță. Or să vă contacteze niște oameni de afaceri care să vă dea de lucru și să permanentizați contractul dacă lucrurile merg bine, că aveți și voi nevoie de certitudini.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 TAUR
 

O veste care să vă bucure, dar care să vă și pună un pic pe gânduri, c-o să trebuiască să faceți niște alegeri, să luați decizii. Se poate să primiți banii pe care i-oți fi cerut cu împrumut unei bănci sau altcineva vi-i dă, ca s-aveți de cheltuială în perioada asta. Poate ați dat de un chilipir de cumpărat.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 GEMENI
 

Un răspuns afectiv din partea cuiva care v-a acaparat cu totul gândurile și s-ar putea să fie exact ce vă doriți, dar n-o să fie simplu, că e agitație. Poate ar fi bine să dați dovadă de un plus de diplomație, în perioada asta, ca să intretineti relații cordiale cu partenerii de afaceri, să nu pierdeți vreun contract valoros.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 RAC
 

E bine să vă găsiți timp să vedeți ce se întâmplă cu sănătatea, sau măcar să vă oferiți și câteva ore numai pentru relaxare, dacă se poate. Or să apară cheltuieli neprevăzute și probabil o să scoateți bani din contul secret, ca să nu se vadă că sunteți strâmtorați cu banii.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 LEU
 

Sunt niște oameni care v-au dus dorul și poate faceți cumva să vă întalniți, c-aveți multe de împărtășit. Se observă proiecte noi la orizont și n-aveți de gând să le ratați pentru că v-ar prinde bine o sumă de bani în plus, peste salariu, c-or fi în particular.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 FECIOARĂ
 

Se poate să apară cineva în viața voastră sentimentală și păreți pregătiți să aveți o familie, să vă așezați la casa voastră. O să vă îngrijiți mai mult de voi, să arătați mai bine, poate vă duceți la sală, alergați în parc sau mergeți pe jos ca să dați jos kilogramele în plus.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 BALANȚĂ
 

Bună comunicare sufletească, în perioada asta, cu ființa iubita și dacă vă doriți un partener e posibil să apară. O să mai amânați mutatul sau poate aveți de făcut niște lucrări în locuința și o să vă apucați de ele, în curând, după ce vă trageți puțin sufletul.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 SCORPION
 

Ați putea relua un parcurs birocratic, să luați adeverințe, să primiți accept, carduri, legitimații. Se poate să începeți niște negocieri și să vă mențineți punctul de vedere, până obțineți ce v-ați propus și o să găsiți și susținere financiară.

HOROSCOP 8 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR
 

E cineva care vrea să petreceți un timp împreună, să vă plimbați, să ieșiți pe la evenimente să se vadă dacă vă  armonizați. O să atacați un proiect care să vă ofere strălucire, stimă de sine, respectul celorlalți și o să vă alegeți poate și cu un titlu și o să vă consolidați poziția la slujbă, în societate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33