Horoscop 10 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Balanțele au parte de multe surprize

Ultima actualizare: 10-01-2020 09:22

Horoscop 10 ianuarie 2020. O zi reușită, cu lună plină. O să avem suficientă energie încât să ducem la bun sfârșit ce ne-am propus și să ne și relaxăm, să facem ce ne place.

 

Vibrația zilei este 1 și e bine să ne punem o dorință, că o să rodească.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 CAPRICORN


Întâlnire cu cineva de care vă leagă fire nevăzute și se poate să fie o relație pe viață, dacă sunteți în căutarea perechii ideale. Sunteți pe punctul de a vă lansa într-o afacere care promite să vă aducă succes și o să aveți asigurată latura financiară. Oricum e un an promițător din punctul ăsta de vedere.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR
 

O veste care vă încălzește sufletul, poate e o invitație la munte, într-un alt oraș sau e o cină romantică. Posibilă negociere, care se poate încheia cu bine, dar o puteți lăsa și pe luni dacă nu sunteți cu totul convinși că ați face o alegere bună. Poate vă mai vin idei între timp.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 PEȘTI
 


E posibil să încasați o sumă de bani, să vi se dea, chiar și din urmă ceva mărunțiș și să aveți de cheltuieli extra bugetare. Se poate să vă duceți la un eveniment festiv și să dați acolo de oameni interesați de o colaborare cu voi și să și iasă ceva, cât de curând, să semnați contracte.

HOROSCOP 10 IANUARIE BERBEC
 


O ieșire diseară la distracție, la o porție de cultură v-ar prinde bine și ați consolida relațiile de prietenie, de afaceri. Poate ați rezervat o cameră, o vilă, undeva într-o stațiune turistică și o să vă duceți pentru vreo două zile. Poate aveți și vreun sărbătorit.

HOROSCOP 10 IANUARIE TAUR
 


Poate vă oferiți un moment de respiro la un spa sau o să vă duceți la aer curat, să faceți poate un pic de mișcare. Se poate să-i adunați pe prieteni în jurul vostru, să vă asigurați echipa pentru ieșirile în lume sau pentru serile când aveți chef de musafiri, mai ales în weekenduri.

HOROSCOP 10 IANUARIE GEMENI
 


Puteți pleca de azi într-o excursie, poate sărbătoriți un succes sau le faceți o vizită unor prieteni care v-au așteptat de sărbători. O reușită, un accept, vi se împlinesc niște așteptări, poate luați și bani de la serviciu sau poate vă cheamă cineva în străinătate, să locuiți, să vă căsătoriți sau să lucrați, ori la studii.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 RAC
 


Ați putea trăi sau retrăi o frumoasă poveste de dragoste și o să vă bucurați de momentele fericite la care visați dintotdeauna.Un eveniment în familie o să vă țină în priză și o să vă implicați până peste cap, și cu folos, și o să fie toată lumea mulțumită.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 LEU
 


Se poate să vă hotărâți rapid s-o porniți spre o zonă de agrement. Poate le-ați promis copiilor că-i scoateți la aer, la joacă. Ați putea rezolva niște probleme mai vechi și să dați drumul afacerilor care așteaptă de ceva timp și să ieșiți la rampă cu ele, să nu v-o ia înainte concurența.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 FECIOARĂ
 


Se poate să vă găsiți ceva de lucru în particular și să vină de acolo acel surplus financiar cu care să vă luați și ce vă place. O să vi se ia o greutate de pe suflet, poate pentru că abia acum v-ați făcut curaj să reglați o situație care vă răscolea conștiința și-o să verbalizați ce vă deranja.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 BALANȚĂ
 


O să vă scoată în lume cineva care așteaptă un răspuns de la voi și o să ia o întorsătură fericită viața voastră sentimentală. E posibil să luați niște bani în plus, o recompensă, un bonus, să vi se dea un premiu, ceva care să vă răsplătească eforturile din anul precedent și să fie stimulativ, gestul.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 SCORPION
 


Vi se poate semna un act pe care-l așteptați de luni bune și o să puteți avansa cu demersurile care țin de o achiziție valoroasă. O să vă abțineți cu greu de la cheltuitul banilor, mai ales dacă plecați pe undeva, și copiii vor de toate. O să aveți, totuși, un pic de grijă să nu faceți un mare gol în buget.

HOROSCOP 10 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR
 


O să vă puteți reface viața de cuplu și să construiți frumos relația, dar cu grijă. Apar noi provocări. Poate și voi v-ați propus mai demult să atacați un nou domeniu sau un proiect ambițios și or să vă reușească demersurile că aveți resurse, energie, aplomb.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO