Horoscop 10 octombrie 2016. Ne vom intelege mai bine cu cei din jur. Balantele primesc o suma de bani, iar Leii vor straluci

10-10-2016 07:27

O sa ne putem intelege mult mai bine cu cel de langa noi, sa facem echipa si sa mentinem armonia, sa ducem lucrurile la bun sfarsit. Vibratia zilei este 1 si o sa putem face lucruri de care ne-am temut pana acum, ca ne-a lipsit curajul.

Horoscop 2016 BALANTA O s-aveti de luat de undeva niste bani, poate vi se mareste salariul sau veti lucra peste orele de program si-o sa aduceti un surplus la bugetul familiei.

Horoscop 2016 SCORPION Poate-aveti de dat un examen o proba practica si o sa va descurcati frumos, o sa treceti la urmatorul nivel.

Horoscop 2016 SAGETATOR Faceti monetarul, puneti deoparte banii de rate si facturi si cu ce ramane le pregatiti cateva surprize alor vostri.

Horoscop 2016 CAPRICORN E momentul sa va-ngrijiti de sanatate, de a voastra, dar si de a celor din familie, ca sa fiti cu totii in forma.

Horoscop 2016 VARSATOR Se contureaza armonie in relatia de cuplu si o sa va mearga mult mai bine si din punct de vedere profesional.

Horoscop 2016 PESTI S-ar putea sa treaca diseara cineva pe la voi si sa va destindeti la o cafea, mai schimbati o idee.

Horoscop 2016 BERBEC O s-aveti o buna intuitie in sfera profesionala si se vor vedea progresele, o sa atingeti niste performante.

Horoscop 2016 TAUR O sa cadeti de acord cu rudele apropiate cu care-aveti de impartit o proprietate si puneti capat unui conflict.

Horoscop 2016 GEMENI O s-aveti parte de sustinere in cazul unui proiect de care vreti sa va apucati, si daca o sa fiti perseverenti va veti asigura succesul.

Horoscop 2016 RAC O sa castigati o suma de bani si se poate sa primiti niste bonusuri drept rasplata, ceea ce o sa fie incurajator pe mai departe.

Horoscop 2016 LEU Vesti bune, o prezenta agreabila, o sa va relansati pe scena sociala si-o sa atrageti toate privirile, o sa straluciti.

Horoscop 2016 FECIOARA Se poate sa cheltuiti niste bani care aveau alta destinatie, dar e ceva de care aveti nevoie si nu vreti sa amanati.


VIDEO PROTVPLUS.RO